Crush Denim! Vers van de pers

dinsdag, juni 21, 2016

Hi there, Crush Denim! Vers van de pers en gisteravond gelanceerd. Wat een tof nieuw merk en wat waren wij blij dat ChildsCloset als enige blog verslag mag doen van de lancering. En het mooiste van alles: Crush denim gaat als eerste merk een unieke samenwerking aan met stichting Het Vergeten Kind. Crush Denim shoppen is dus niet alleen tof vanwege de collectie, maar je draagt ook echt een steentje bij voor de duizenden kinderen die het moeilijker hebben.

Crush Denim! Vers van de pers

Crush denim is een nieuwe pareltje van ervaren ontwerpers uit de kids fashion wereld. Dat alleen al betekent dus een fashionable en trendy handschrift voor de new ones. De collectie van Crush denim bestaat – zoals de naam al verraad – uit stoere en trendy jeans en tops voor jongens en meiden tussen de 2 en 16 jaar. De verkoopprijzen zullen liggen tussen de 24,95 en 44,95. Maandelijks zullen er nieuwe items uitkomen, zodat kindlief on the spot in de nieuwste trends over straat kan. Voor nu bestaat de collectie uit verschillende thema’s met als grote inspiratiebron de (jeans)fashionshows van zomer 2017. In de collectie wordt gebruik gemaakt van vrolijke frisse Cubaanse kleuren, rijke jersey stoffen, technoprints en leuke quotes.

Crush Denim! Vers van de pers

Maar… Dat is nog niet alles. Want niemand minder dan Saar van Koningsberger is gekoppeld aan dit toffe project en dat is niet voor niks. Zij is namelijk ambassadrice van stichting ‘Het Vergeten Kind’. Deze stichting – met Guusje Nederhorst als grondlegster – zet zich in voor baby’s, peuters, kinderen en pubers die niet het geluk hebben op te groeien in een veilige en stabiele thuisomgeving. Denk aan kinderen die mishandeld, misbruikt, gevlucht of verwaarloosd zijn en nieteens in hun eigen bed kunnen slapen. Deze kinderen wonen in sobere opvanglocaties en kunnen eigenlijk geen kind zijn. Stichting Het Vergeten Kind wil hier iets aan doen! Zij willen dat alle kinderen kind kunnen zijn, kunnen opgroeien in leuke en prettige leefomgevingen met de juiste begeleiding en leuke activiteiten passend bij de leeftijd. Daarnaast wil stichting Het Vergeten Kind ook bewustwording creëren bij ouders en volwassenen, omdat dit kinderleed niet bij iedereen bekend is.

Crush Denim zal van elk verkocht artikel een percentage doneren aan de stichting, zodat zij het kinderleed kunnen aanpakken. Stay tuned, want vanmiddag een verslag van de lancering.

1 Response
  • Elske
    september 20, 2016

    Mooi concept is dit, een keer niet ikke, ikke, ikke maar echt aandacht voor een kind en niet alleen maar om de buitenkant.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com