Flo time! Like Flo winter 2017-2018 is verkrijgbaar

donderdag, augustus 10, 2017

Like Flo is back on track, met deze winter ook weer een verpletterende collectie die we je móésten laten zien!

Flo time! Like Flo winter 2017-2018 is verkrijgbaar

Like Flo winter 2017-2018 

Want eerlijk? Hier maakt mijn mode hartje toch zeker wel een sprong van. Mijn grote liefde, de dierenprints zijn namelijk oververtegenwoordigd en daardoor kan ik alleen nog maar meer genieten van Like Flo winter 2017-2018. Het samenstellen van setjes is super easy en in mijn hoofd is dat dan ook al veelvuldig gebeurd. Want met de mooie rijke kleuren zoals perzik, goud, brons en grijs is dat heel gemakkelijk. Dierenprint in de mix met dierenprint mag wat ons betreft natuurlijk ook. Als de kleuren maar matchen is alles namelijk mogelijk. Like Flo heeft dat wat ons betreft voortreffelijk gedaan! Oordeel zelf maar. 

Van flitsend geel tot zebra print

Zo zijn de jurkjes niet te missen, van sweaterdress tot feestjurk. Like Flo has it. Maar ook voor de tomboys is Like Flo geschikt, want die kun je uittekenen in een van de treggings, shorts of sweatpants. De rokjes en broeken uit de collectie zijn gemakkelijk te combineren met één van de truien of longsleeves en af te stylen met een fake fur gilet of sjaaltje. Om het plaatje helemaal compleet te maken ben je voor een goede winterjas ook aan het juiste adres, want ook die zijn er voor elk type meisje te vinden. Van flitsend geel tot zebra print, kies jouw of beter gezegd, JULLIE stijl! 

Flo time! Like Flo winter 2017-2018 is verkrijgbaar

Paar mode musthaves te pakken 

Ons favo setje? Wij kunnen niet kiezen… Maar het fake leather plissé-rokje is een echte musthave, net als een fake fur item en de leather-look legging om a million ways mee te mixen en matchen. Zo heb je niet alleen een paar mode musthaves te pakken maar ook drie key pieces die een goede basis leggen om komend seizoen mee te combineren. Maar los van trends: Kies vooral je eigen stijl. Maar is dat met Like Flo niet super easy?

Like Flo winter 2017-2018 is verkrijgbaar bij Amazingkids en Kixx online 

Flo time! Like Flo winter 2017-2018 is verkrijgbaar

Flo time! Like Flo winter 2017-2018 is verkrijgbaar

1 Response
  • Lesley
    augustus 10, 2017

    Dit stuk klopt als een bus. Ik ga aan de shop.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *