O’Chill winter 2017, felle kleuren en funny prints

vrijdag, augustus 11, 2017

O’Chill is zo een fijn merkje die afgelopen zomer mijn aandacht trok. Was het voorheen de nautische stijl die kenmerkelijk was voor O’Chill. Nu gooit O’Chill het over een hele andere boeg en zijn het de felle kleuren en funny prints, die onze aandacht trekken.

O'Chill winter 2017, felle kleuren en funny prints

O’Chill winter 2017-2018

O’Chill winter 2017-2018 zorgt namelijk voor de nodige reuring, door neon accenten toe te voegen aan de aanwezige donkerblauwe met witte prints. Een perfecte match als je het ons vraagt. Niet alleen een sterk contrast maar ook een dosis kleur maar dan nonchalant verpakt. We schreven het al eerder: Waan je in de O’Chill zone en combineer tot de in de oneindigheid. Als dat geen fijn vooruitzicht is voor komend najaar!

Spelen in stijl

O’Chill winter 2017-2018 is dan ook zeker poppig te noemen. Eerder een collectie voor stoere meiden die graag de keuze hebben uit comfortabele items. Er moet immers wel gespeeld kunnen worden maar dan wel in een toffe outfit. Spelen in stijl noemen wij dat. Laat Jolie nou heel graag spelen maar ‘s ochtends toch echt wel de strijd aangaan over haar outfit.

O'Chill winter 2017, felle kleuren en funny prints

Feestje was compleet

Het all-over printje van het witte hondje was dan ook het wachtwoord. Helemaal oké en in haar straatje. How come? Door de short. Mijn kleine chickie hangt namelijk tussen het wal en het schip qua kledingfase. Een lange broek is nog steeds not done maar een korte variant daarentegen is favoriet. Dus haar feestje was compleet na het zien van de O’Chill Jill short en de Haily top.

Persoonlijke favoriet

Voor nu met een stoere kniekous en als het winterjassen weer is, met een maillot. Wij kozen voor een print op print combi maar ga je liever voor save, is een donkerblauwe meer dan perfect. Mijn persoonlijke favoriet is de blouse jurk gekozen met deze print. Een heerlijke throwback naar mijn eigen jonge jaren toen dit hondje ook een gewild plaatje was. Helemaal leuk met gestreepte kniekousen en toffe booties. Leer biker jasje erover. Helemaal af.

O'Chill winter 2017, felle kleuren en funny prints

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Omdat de collecties in eigen fabriek in Istanbul gemaakt worden, kan O’Chill de fijne kwaliteit en stoffen maar al te goed in de gaten houden. Met als resultaat een heerlijke outfit om te dragen en voor jou een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Naast de happy colour outfit is de hele collectie dit seizoen rijk aan funny prints en sterke accentkleuren. Zo geven ook deze accentkleuren de toch vaak sombere herfst een vrolijke look.
De collectie van O’Chill is verkrijgbaar in maat 92 t/m 158 onder andere bij Kixx Online 

O'Chill winter 2017, felle kleuren en funny prints

O’Chill winter 2017, felle kleuren en funny prints

Fotografie Ruud Kompier

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com