Simpel maar stoer: Stripes

woensdag, januari 4, 2017

Simpel maar stoer: Stripes

Simpel maar stoer: Stripes. De hit van afgelopen jaar en een nog grotere hit voor 2017. Zowel voor de mama’s als voor de mini-me’s een te leuk trendje om voorbij te laten gaan. 

 En het streepje is er altijd al geweest, maar nu weer helemaal terug. En nee, niet alleen in kakkie outfits, maar juist in stoere sets. Denk aan het al oude Bretonse streepje, minimalistisch in de lengte of overduidelijk en breed. En zoals gezegd te combineren met allerlei trends. Neem bijvoorbeeld een leatherlook rokje met een gestreepte top en een paar sneakers. Of de gestreepte top op ripped jeans en oversized vest of wat dacht je van oversized streep top op een leatherlook legging?! Voor elk modemeisje een eigen mogelijkheid waar ze zich super in voelt. 

Simpel maar stoer: Stripes

 Juist omdat de streep dé trend is voor 2017, moet je ook echt een streepje aanschaffen. Welk seizoen het ook is, het streepje fits perfectly. In de koude januari maand met warm vest, in het voorjaar met opgestroopte mouwtjes en witte jeans en ‘s zomers op een short met slippertjes. 

 Gestreept hoeft natuurlijk niet altijd geijkt blauw met wit of black en white te zijn. Streep kan natuurlijk in alle mogelijke kleurencombinaties, richtingen en ontwerpen. Streepjes zijn namelijk ook very leuk in combinatie met quotes en patches! Welke kies jij? 

Items foto 1 via Wehkamp >>>

Items foto 2 via Kinderkleding-te koop >>>

 

Simpel maar stoer: Stripes

Simpel maar stoer: Stripes

1 Response
  • Juanisha Stoc
    januari 10, 2017

    Fjoeh niet de enige die hier nooit genoeg van kan krijguh

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com