Winnaar NONO outfit

zondag, augustus 13, 2017
Dat de NONO wintercollectie veelzijdig is en al net zo indrukwekkend, hoeven wij jullie niet meer te vertellen. Inmiddels wordt de collectie uitgeleverd en wat is NONO winter stunning. Wederom – weer een top collectie. Misschien wel de beste tot nu toe. Wij zijn in ieder geval deeply in love. En wij niet alleen, zo is de afgelopen weken gebleken.
Alleen voor meisjes

Echt en alleen voor meisjes, maar dat wist je waarschijnlijk al toen je NONO voorbij zag komen. Ook dit seizoen is het weer een girly collectie voor meisjes met een stoere touch. Denk aan ruches en glitters en pailletten gecombineerd met badges, jeans en stoere prints. En dat NoNo hierover nagedacht heeft is maar al te goed te zien. NONO cares, zoals ze zelf zeggen. De collectie is dus echt gericht op modemeisjes, meisjes van de wereld en zelfs een beetje voor de wereld. Ook NONO denkt aan maatschappelijk verantwoord produceren, en dat vinden de NONO–chicks op termijn vast ook fijn.

Zin in nieuwe kleding

Met de herfst in de wacht maar sneller voor de deur dan verwacht, krijg je vast al helemaal zin in nieuwe kleding. Daar moesten wij wat mee doen. Van NONO mochten wij een stunning outfit weggeven uit de collectie van deze winter. En dat is maar al te goed opgepikt. Want eerlijk is eerlijk, die willen we allemaal wel in de kledingkast hebben hangen, klaar om gedragen te worden.

NONO schoenen

Talking about NONO…De Nono schoenen voor kleine Nono-girls al gezien? Want naast de eerste levering van de herfst winter 2017-2018 collectie vond ook de eerste levering van de Nono schoenencollectie plaats.Toffe booties vertegenwoordigen deze eerste collectie, helemaal volgens de trend van dit moment. Comfortabel en duidelijk aanwezig, om je Nono outfit te versterken en perfect matchy-matchy te maken. Want dat is toch waar ons mode hartje sneller van gaat kloppen? Extra uitpakken dus komend seizoen wat je Nono garderobe betreft.

Maar wie is nu de winnaar van de NONO outfit? Nathalie Honingh, gefeliciteerd! Bedankt voor het delen en volgen van ChildsCloset. Stuur je een berichtje naar Debbie@childscloset.nl voor je adres gegevens?

www.nono.eu

Winnaar NONO outfit

Winnaar NONO outfit

1 Response
  • Yessica
    augustus 14, 2017

    Aah wat jammer zeg gefeliciteerd Nathalie honingh

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com