LoFff(ely) winter 2017-2018

dinsdag, augustus 29, 2017
Wie aan LoFff denkt, ziet vast een mooi lief jurkje voor zich. Stond LoFff voorheen toch wel bekend om de romantische stijl geschikt voor bijzondere gelegenheden. Not anymore! LoFff(ely) winter 2017-2018.
LoFff(ely) winter 2017-2018

Wie de laatste LoFff collecties op de voet heeft gevolgd, heeft vast ook gemerkt dat er inmiddels verschillende stijlen de revue passeren binnen de LoFff collectie. Of je nu links of rechtsom gaat, een zwak voor gelegenheids jurken hebt, of juist bovenop de trends zit. Je kunt er gewoon niet omheen, LoFff(ely) winter 2017-2018 got the whole package.

LoFff(ely) winter 2017-2018

Trend items

Juist daarom willen wij laten zien dat LoFff veel meer in huis heeft dan alleen gelegenheidsjurken en rokjes met lagen. Afgelopen zomer lieten wij de metallic shorts al een aantal keer voorbij komen en vorige winter was de longsleeve met franjes ook echt een goede catch. Naast de ruime keus aan basic longsleeves, leggings en bolero’s voor bij de jurkjes en rokjes, zijn het bij ons de on trend items die de aandacht trekken.

LoFff(ely) winter 2017-2018

Rokjes worden langer

Van trendy tartan pants tot metallic midi skirt. Een kast vullen met deze collectie geen enkele moeite. Ook al zou je LoFff misschien niet zo één, twee, drie bij de ChildsCloset stijl matchen. Wij gebruiken al heel wat seizoenen items van LoFff in onze outfit posts. Van midi naar midi want de rokjes worden langer dit najaar en de knietjes meer bedekt. Ook deze trend is al helemaal in de LoFff collectie meegenomen. Wij stappen zo over een najaarsdip heen bij het zien van al die shiny en sparkling midi skirts. LoFfely niet?!

LoFff(ely) winter 2017-2018

LoFff winter 2017-2018 collectie

Naast rood en army groen is ook zilver de nieuwe trendkleur en al helemaal opgepikt in de LoFff winter 2017-2018 collectie. Verrassend? Helemaal niet! Metallic kleuren zijn allang niet meer om alleen in de december maand te dragen. Silver it is! Match bijvoorbeeld de zilveren plissé skirt met een bijpassende legging, stoere booties en een loszittende sweater on top. Want zilver op zilver is een fashion alert for sure! We LoFff it!

LoFff winter 2017-2018 is hier verkrijgbaar via de online shop van LoFff >>>

LoFff(ely) winter 2017-2018

 

LoFff(ely) winter 2017-2018

 

 

 

1 Response
  • Yvette
    september 5, 2017

    Absoluut niet onaardig bedoeld maar Lofff veranderd wel in positieve zin

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com