In een lente outfit naar school

vrijdag, maart 1, 2019
De zomer in je bol met de o-zo hoge temperaturen wil je je modemeisje ook weer helemaal in een lente outfit naar school sturen. Dat kan, want de winkels liggen al weer vol met de nieuwste zomercollectie. Te gek, want ook deze look kan gewoon nu de temperaturen weer iets zijn gezakt.
Lente outfit
Zoals jullie gewend zijn van ChildsCloset, een toffe set in the mix van verschillende merken. Wij nemen je graag mee, want je kunt zoveel toffe sets maken met een paar keypieces in je GirlsCloset. Zo ook deze, kijk snel mee want betaalbaar is deze look ook nog eens.
Deze trui van Name It bijvoorbeeld. Nu staat Name It sowieso bekend om betaalbare en on trend looks, met deze sweater bewijzen ze dit nog maar eens. Leuk en fris zachtroze gecombineerd met dé kleur van zomer 2019: geel. De combinatie van deze kleuren maakt de trui girly maar toch stoer! Gecombineerd met een tule rokje van Jubel voor een echte zomerse feeling. Lekker fris en sparkling door de glitters in het tule. Het roze komt terug in de band, leuk om de sweater een klein beetje in de band te steken, zodat deze ook de shine kan pakken.
Waar vorige week de blote benen nog makkelijk konden kun je de look nu gemakkelijk afmaken met een paar stoere kniekousen of legging. Uiteraard met een paar stoere stappers aan de voetjes. De glitterboots van Dr. Martens moeten wat ons betreft in elke GirlsCloset staan. Te combineren met deze frisse lentelook, maar ook heel tof onder een jeans of jurkje met kleurrijke legging. Hoe meer kleur hoe beter!
Om de set helemaal compleet te maken gaat dit modemeisje met rugzakje van Zebra naar school. Eentje met zebra’s in roze en rood. Ook hier is de glitter present en terug te vinden in het hartje wat als sleutelhanger dienst doet. De collectie van Zebra is sowieso eentje om te bekijken, want naast deze rugzak zijn er tal van andere prints te vinden.
Shop de outfit via Kaats2 en de schoenen via Mooieschoenen.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com