Musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans

vrijdag, augustus 25, 2017

Dit najaar kan niet stoer genoeg zijn. Als dat Jolie niet op het lijf geschreven is. En met die collectie van Indian Blue Jeans zit dat helemaal goed, dat hebben jullie al kunnen zien in de collectieblog over Indian Blue jeans winter 2018. Op deze set is ons mode chickie Jolie gevallen. Lekker stoer, comfortabel en toch girly, helemaal like herself. Wij weten het zeker, dit is een musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans.

Musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans

Indian Blue Jeans 

Want ook dit seizoen heeft Indian Blue Jeans weer de guts met deze te gekke wintercollectie. Streetstyle, comfy en on trend zijn de keywords voor zowel boys als girls. No guts no glory, aldus Indian Blue Jeans. Ook al gaat deze review over een sweatpantalon en sweater, de denim collectie van Indian Blue Jeans mogen jullie ook zeker niet uit het oog verliezen. Want ook die is present en weer on top. Van skinny jeans tot boyfriend fit en van donkerblauw jeans tot ripped. Voor elk kind een passende en goed zittende jeans, een key item in elke ChildsCloset. 

Musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans

Van diamond tot kiss versierd  

Terug naar Jolie, want die draagt een fantastische set waar zij zich helemaal happy in voelt. De witte trui schreeuwt de streetstyle waar wij zo van houden. Lekker stoer en a million ways te dragen zoals je kunt zien. Niet alleen is de trui super comfy door de elastische stof, de stoere print geeft net die extra touch. De subtiele maar oh zo stoere afbeeldingen, wat zijn die plaatjes tof, van diamond tot kiss versierd over de buik en mouwen. 

Musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans

Musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans

Jolie rockt de trui met een te coole sweatpantalon. De witte streep was al helemaal hot deze zomer, maar trekt ‘m nog even door naar de winter. En dat heeft Indian Blue jeans heel goed aangevoeld. De looks van een nonchalante pantalon door de glanzende stof en mooie snit, aangevuld door de fit en stretchy stof van een oldskool sweatpants. Waarschijnlijk kunnen we Jolie uittekenen in deze sweatpantalon deze winter. En ze heeft groot gelijk, want deze is ook enorm leuk te combineren met een clean wit blouse’je en oversized grof gebreid vest. En weet je, er is ook een rode variant. Noteer het maar, een musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans.

Extra touch en knipoog

De set is verder afgestyled met de gewilde SK8 Vans. Ook hier komt de witte streep weer terug evenals witte veters. Een perfecte match met de Indian Blue Jeans set! Een wit kraagje onder de trui en een stoere zwarte strik geven de outfit een extra touch en geven een knipoog. Haar in een half bun en Jolie steelt de show! Sluit toch helemaal aan bij de no guts no glory?

Indian Blue Jeans

Musthave de sweatpantalon van Indian Blue Jeans

Fotografie Ruud Kompier

1 Response
  • Sharita V
    augustus 30, 2017

    Totaly in love!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com