De leukste verkleedspullen voor kids

vrijdag, augustus 3, 2018

Geen kind die er niet van houdt, en geen huishouden met kinderen waar je het niet tegenkomt. Ik heb het uiteraard over verkleedkleding, en in dit geval niet zomaar eventjes de grote hakken van mama of die ene jurk die ze niet meer draagt maar de leukste verkleedspullen voor kids van Souza!

De leukste verkleedspullen voor kids

De leukste verkleedspullen voor kids

Souza! is één van de weinige merken waar je voor elke verkleedgelegenheid wel kan slagen, of het nou gaat om een griezelig pak voor halloween, een stoer ridderpak, iets in de romantische hoek zoals een toverfee of prinses maar ook voor een aapje, leeuw of dinosaurus kun je er terecht.

Favoriet van Alaïa

Kortom voor ieder wat wils en daarbij heb ik het nog niet eens over de accessoires gehad want die zijn hier in huis namelijk favoriet van Alaïa. Kettinkjes, horloges, hakjes, tasjes, oorbellen en noem maar op. Vanaf het eerste moment dat zij de mooie sieraden en overige accessoires in haar handen had kon ze niet meer zonder.

De leukste verkleedspullen voor kids

‘Echte’ oorbellen

Nou heb ik bij allebei mijn meiden al erg vroeg gaatjes laten schieten maar weet dat er genoeg ouders zijn die daar liever nog even mee wachten en ook daar heeft Souza! aan gedacht. Ze hebben een ruim, kleurrijk assortiment met clipoorbellen zodat ook de meiden die nog geen echte gaatjes hebben wel ‘echte’ oorbellen kunnen dragen.

Er wordt ook veel aandacht aan de details besteed, zo hebben bijvoorbeeld de tasjes matching portemonnees, haarclipjes en een bijpassende diadeem. En met aandacht voor de kleine prinsesjes, vind je bij de open hakjes een roosje of andere mooie bloem in de doorzichtige hak.

De leukste verkleedspullen voor kids

Make up, nagellakjes en nagelstickers

Ook voor de wat oudere meiden is er genoeg verkleedkleding te vinden. Aangezien de collectie geschikt is voor kinderen van 2 tot 11 jaar. En uiteraard is er ook veel moois te vinden op het gebied van make up, nagellakjes en nagelstickers om het hele verkleedfeest compleet te maken. Want zeg nou eerlijk, (jonge) kinderen hebben een rijke fantasie en met een beetje hulp van Souza! kan dit heerlijke fantasierijke kinderspel tot leven komen.

De uitgebreide collectie van Souza! op je gemak bekijken? Klik >>HIER<< 

De leukste verkleedspullen voor kids

De leukste verkleedspullen voor kids

Foto’s: Etiënne Esajas

Door: Verity

2 Responses
  • Priscilla
    augustus 8, 2018

    Ik word zo blij van deze foto’s.

  • Pascalle
    augustus 12, 2018

    Zooooooo schattig!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com