Dante in Dino verkleedpak van Souza!

dinsdag, juni 12, 2018
 

Dante in het Dino verkleedpak van Souza! Dit zijn punten voor mama!

Verkleden

Verkleden, wie deed dit niet als kind? En hoe leuk zijn al die herinneringen hieraan?!
In een tijdperk dat bol staat van digitale entertainment en in dat opzicht ver van mijn eigen jeugd afstaat, hecht ik nog meer waarde aan het simpele vermaak. Gewoonweg, omdat het fijn is om te zien dat je kind zich ook nog kan vermaken zonder scherm voor z’n neus én, laten we wel wezen, wij ouders ook.

Gelukkig is mijn kleine vriend dol op buiten spelen! Maar ook de houten treinbaan en ook het bouwen weten zijn interesse vast te houden. Én verkleden!
Loopt hij het ene moment in papa’s veel te grote schoenen met een zware kinderstem te verkondigen dat híj papa is, het moment daarop is hij een poesje om je vervolgens te laten schrikken met een gebrul omdat hij een dinosaurus is!

Dino verkleedpak

Dino verkleedpak van Souza!

Het Tyrannosaurus ride-on verkleedpak van Souza! is dan ook een kleine droom die uitkomt voor Dante.
Zijn ogen rolden nog net zijn koppie niet uit toen hij het T-rex pak zag! In tegenstelling tot wanneer ik hem een nieuwe outfit probeer te laten passen, was er totaal geen tegenstribbelen om het dino pak aan te trekken. Sterker nog, het kon hem niet snel genoeg gaan!
Eenmaal aan en hij zat meteen in zijn rol! Na vijf minuten wist ik wel weer waarom het ook heel lekker is om je kind soms achter een scherm te zetten. Die brul was net echt zeg maar. Maar wat is het toch genieten om je kind zich zo heerlijk te zien vermaken.

Dino rode on souza!

Dino ride on

Souza! Staat voor fleurige en kleurige verkleedkleding met bijzondere ontwerpen. De items ademen stuk voor stuk creativiteit en fantasie uit. De stof van de Tyrannosaurus heeft een echt schubben effect en de voeten en ‘kam’ op de rug zijn gemaakt van een glimmende stof. Of het nu een prinssesenjurk, piratenpak of een dino of eenhoorn ride on. Stuk voor stuk zijn ze tot in detail kloppend en subliem afgewerkt.

Enige probleem is, het pak moet ook weer een keer uit. Gelukkig kleedt papa hem morgen ochtend aan. Mag hij Dante vertellen waarom hij niet als Dino naar de opvang kan.

Ook zo verliefd op de Tyrannosaurus ride on of benieuwd naar de eenhoorn variant? Tip! De maten op de site worden in leeftijd vermeld. Als je bij het product kijkt, staat de overeenkomende lengte erbij. Dante is drie en zijn pak past nog net met maat 3-4 jaar.  Bekijk >>HIER<< alle betoverend mooie pakken, accessoires en meer magische spullen van Souza!

Dino verkleedpak   Dino ride on Souza

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com