Winnaar BunniesJR winter 2017 giveaway

maandag, oktober 9, 2017
Schoenen, ze worden steeds belangrijker naarmate je kindje ouder wordt. De eerste maanden maakt je kindje nog geen gebruik van de voetjes.  Behalve dat ze een keer richting mond verdwijnen om er even aan te proeven. Maar daarna begint het echte werk, het kruipen. Waarna de eerste stapjes volgen en als ze eenmaal de smaak te pakken krijgen, je er de hele dag achteraan moet rennen.
Eerste stapjes

Met al deze fases wordt rekening gehouden in de collectie van BunniesJR. BunniesJR staat namelijk voor 150 jaar vakmanschap en dat kunnen wij beamen. Ervaring wat  is terug te zien in de vier fases van schoenen, welke aansluiten bij alle facetten die een kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes.

Bunnies: Je schoentjes, je maatjes

Baby Bunnies, voor de allerkleinste. Soepel, licht en zacht. Ideaal om de voetjes te laten wennen. Flex Bunnies, voor de ontdekkertjes. Flexibel en daarmee passend bij de overgang van kruipen naar de eerste stapjes. Stap Bunnies, voor stevige stappertjes. Soepele, stevige en slijtvaste zolen en een stevige hielsteun voor extra bescherming. Super Stap Bunnies, voor de doorstappers. Extra stevig met stootneus en details zoals een rits, zodat de kids ook zelf de schoenen aan en uit kunnen doen. Als hier niet goed over nagedacht is!

Winnaar BunniesJR winter 2017 giveaway

Nu hebben wij een leuke samenwerking met BunniesJR en mochten wij een paar schoentjes weggeven. En ik denk dat wij iemand heel blij mogen maken. Solange Nouwen, gefeliciteerd, jij hebt een paar schoentjes gewonnen uit de BunniesJR winter 2017 collectie. Stuur je een berichtje naar Debbie@childscloset.nl?

Bekijk de BunniesJR winter 2017 collectie hier >>>

Niet gewonnen? Jammer! Gelukkig staat er deze week weer een super toffe win actie op de planning! Dus hou onze site goed in de gaten.

Winnaar BunniesJR winter 2017 giveaway

 

Winnaar BunniesJR winter 2017 giveaway door Debbie

Beeld aangeleverd door Van Gastel shoes

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com