Gabbiano boys, items met Italiaanse allure

zondag, juni 26, 2016

Gabbiano boys, items met Italiaanse allure maar wel van Nederlandse bodem. Startte Gabbiano in 2012 met een uitgebreide herencollectie. Een verrassing was het niet dat hier twee jaar geleden een stoere, casual lijn voor jongens aan werd toegevoegd. Met de focus op hippe, mode items voor tieners in de leeftijd 8 tot en met 16 jaar, worden de items uit de herencollectie feilloos vertaald naar een misschien nog wel stoerdere boys collectie. Geen verkeerde set, want deze items bieden net even wat extra’s. Of dit nu komt door de Italiaanse invloeden, die je vooral terug ziet in de gelikte details, of omdat de items stuk voor stuk met passie voor fashion worden ontworpen. De leathertags, ritsjes en denim stukken, maken op ons in ieder geval een verpletterende indruk.

Gabbiano boys items met Italiaanse allure

Met een collectie vol Tees, jeans, sweaters, vesten en joggingpants, gemaakt van sterke, soepel vallende materialen, die ontworpen zijn om de levensduur maximaal te benutten. Kun je Gabbiano boys omschrijven als fris, stoer mét karakter. Een pick uit de collectie en je creëert een eigen stijl maar dan met een eigen handtekening. En is dat niet wat iedere hippe jongen wilt? Casual voor de dag komen, zonder je eigen identiteit te verliezen? Wij zijn gevallen voor deze toffe lijn. Een Gabbiano crush, for sure!

Gabbiano boys items met Italiaanse allure

Meer Gabbiano zien? Wordt geregeld! Morgen wordt namelijk de nieuwe showroom geopend door niemand minder dan Casper van Dien, bekend van Beverly Hills 90210 en Starwars, met een toffe modeshow en wij zijn erbij! Stay tuned, we keep you posted! Gabbiano shoppen? Dat kan onder andere bij Ot&Sien

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com