Beach proof voor boys

maandag, mei 8, 2017
 
Stop and stare! Want deze collectie badkleding moet je echt zien!

 

Want, dat Molo seizoen na seizoen een toffe collectie neerzet waar iedereen zich wel in kan vinden is niks nieuws. Zo ook hun collectie badkleding. Deze zomer wederom heerlijk kleurrijk en vrolijk vol toffe prints. En het leuke aan de collectie is, dat alle zwembroeken en zwemshirts zijn uitgerust met UV-protectie. Zo kan je je kiddo met een gerust hart hoogzomer buiten laten spelen. Uiteraard de niet bedekte huid wel goed blijven insmeren.

 

Even een watch and learn over de UV kleding. Want, hoe zit dat eigenlijk? UV-protectende badkleding is op een speciale manier geweven waardoor een groot percentage van de schadelijke UV-straling wordt gefilterd. Geen chemicalien, maar bescherming op natuurlijke basis dus! Het insmeren van de huid onder de protectende UV-kleding is hierdoor niet nodig. Maar, let wel insmeren is en blijft een must, maar minder belangrijk voor de huid onder de UV-kleding. 

 

Voor Molo-boys dit seizoen stoere zwemshorts, zwembroeken en zwemshirts. Voor elk jongetje wat wils, zowel in model als in print. Want de jongens kun je deze zomer voorbij zien zwemmen in badkleding met goudvissen, surfplanken, haaien, palmen, of liever basic met sterren. Helemaal Molo-like en met een dikke vette knipoog. Want van deze prints krijg je vanzelf een glimlach op je gezicht! 

Check hier de coole beachwear van Molo >>>>

Beach proof voor boys

3 Responses
 • Koert
  mei 9, 2017

  Ontzettend fijne zwembroeken zijn dit. Jaar na jaar zwem shorts voor zoon Gijs.

 • Bren
  mei 9, 2017

  Best opvallend word makkelijk vinden zo op het strand

 • Sandra Mereman
  mei 21, 2017

  Enorm goede aankoop geweest

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *