Retour jeans en H&M in de mix

dinsdag, mei 9, 2017
Eigenlijk heb ik dit zo gemist. Terwijl dit juist is waarom ik ben begonnen met ChildsCloset. Inspireren! Nu komen er echt wel genoeg setjes voorbij per week maar toch. Vaak laat ik dan per merk, in een review zien wat mijn favorieten items zijn van dat seizoen. Maar de mix van merken zijn een beetje op de achtergrond gekomen. Tijd om daar verandering in  te brengen en te laten zien waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Laten we beginnen met Retour jeans en H&M in de mix.

Retour jeans en H&M in de mix

Key pieces

Ik weet dat er genoeg mama’s zijn die dit nu lezen die blind gaan op bepaalde merken en daar ieder seizoen kleding van aanschaffen. Logisch, iedereen heeft wel een paar merken die je aanspreken of je razend enthousiast maken. Dat heb ik helaas niet. Op één of andere manier zie ik bij ieder merk wel wat toffe key pieces terug en stel ik juist als doel er een outfit omheen te bouwen.

Zeemannetje

Of dit nu een Zeemannetje, Wibra legging of een duurder merk is. Mijn liefde ligt bij kinderkleding en welke naam er op de label staat.

Daarbij kan ik wel van alles leuk vinden maar kleine J moet het aan. Aangezien er op mijn madame een kop zit. Eéntje waar net iets teveel eigen mening in is gestopt. Moet deze mama erg creatief zijn in het samenstellen van een outfit. Jolie moet zich prettig en blij voelen in wat ze draagt dat vooropgesteld. Zij kiest dan ook graag zelf. Een keer haar gestippelde kaplaarzen aan met panterlegging en petticoat kan heel erg leuk zijn. Verrassend leuk zelfs hoe Jolie af en toe haar combinaties maakt. Creatief en expressief. Zo leert zij zelf wie zij is en hoe zij zichzelf graag presenteert. Toch stuur ik het een beetje aan. Zodat ze niet iedere dag als Pippi Langkous rond huppelt.

Kindjes kijken namelijk helemaal niet op een printje extra en dat is herkenbaar want dat doe ik zelf dus ook niet. Een leopard jasje met een roze shirt en mijn oldskool Vans. Het mag best een beetje gek.  Zo ook bij de outfit van Esmée, mijn lieve buurmeisje. Die het een feestje vindt om mijn samengestelde setjes te dragen en op ChildsCloset te showen. Vandaag dan ook een mix en match, een tikkeltje eigenwijs, zoals ik het zelf ook graag draag van lieve Esmée

Vest, Retour |T-shirt, H&M|Spijkerrok, H&M|Laarsjes, ZARA|

  

Retour jeans en H&M in de mix foto door Ruud Kompier.

4 Responses
 • Wendy H
  mei 9, 2017

  Enig leuke combi. Het vest is ook super super leuk, kan het vest alleen niet vinden op het web. Je net al een pb gestuurd.

 • Salinde
  mei 9, 2017

  Ga hiermee door! Groeten uit Ijmuiden.

 • Renske
  mei 9, 2017

  Hipper de pip! Hou ik ook van!

 • Sandra Mereman
  mei 21, 2017

  Lasting dat het vest niet meer verkrijgbaar is

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com