Wij gingen shoppen bij ZARA

dinsdag, maart 19, 2019

Wij gingen shoppen bij ZARA. Het voorjaar hangt in de lucht en dat wakkert bij ons de fashion kriebels aan. Tijd voor wat nieuwe items in je WomensCloset en waar vind je dan alle trends en inspiratie bij elkaar? Precies!

Shoppen bij ZARA

Een goede jeans en een mooi wit overhemd zijn van die basic items die eigenlijk gewoon in je kast thuis horen. Daar kleeft alleen een maar aan. Want een goede jeans kan per seizoen verschillen qua model. Hetzelfde geldt voor een clean wit overhemd. Draag je die het ene seizoen graag getailleerd, een volgend seizoen heeft oversized de voorkeur.

Dit seizoen gaan wij voor oversized, om te beginnen met een een classy coat met ruit, die best een maatje ruimer mag zitten en ruimvallend wit overhemd. Zo wordt de look net even nonchalanter en zelfs ietwat mannelijk, wat ook wel weer heel sexy is. Of niet? De laarsjes met hak geven een vrouwelijke touch aan de look. Maar met een tof sneakertje aan je voeten kom je ook goed weg. Tas om het geheel af te maken en nu lekker naar buiten om je nieuwe look te showen. Fijne dag!

Wij shopten deze outfit bij ZARA  >>>

Shoppen bij ZARA

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com