Rood en de ruit zijn on fire

vrijdag, oktober 6, 2017
Elegant en classy jouw stijl? Of voel jij je prettiger om urban chic over straat te gaan? Ik zeg: inspiratie! Want rood en de ruit zijn on fire.

Dit seizoen zijn ruitjes helemaal trendy. Daarom mag een item met ruit zeker niet ontbreken in je herfst en winter garberobe. Al gedacht aan een jas met ruit die mooi oversized zit? Zo één waar je helemaal in weg kan kruipen. Bij mij staat dat model bovenaan mijn wishlist. Heerlijk! Denk nou niet, waar moet ik dit dan mee combineren. Er zijn genoeg mogelijkheden! Ik zal het laten zien.

Creëer een elegante classy look door jouw comfy coat te combineren met een rode flare fit pantalon en een stijlvol soklaarsje. Want vurig rood staat niet voor niets voor de liefde, rood is weer helemaal on fire! En wat je daarmee doet, is helemaal aan jou. Of dit nou in de vorm van een broek, rood leer rokje of een warme trui is, rood is een kleur die niet snel misstaat. Not your cup of tea?

Dan kun je bijvoorbeeld ook op de urban chic tour gaan, door de jas te dragen op een sportieve pantalon. Een sneaker aan de voeten of een enkel boot met hak. Fleeky! Want deze herfst en winter kan alles!

 

1.T-shirt met pofmouwen|2. Crossbody bag|3. Enkellaars van satijn|4. Flared broek met splitten|5. Geruite wollen jas|6. Sok laars met hak|7. Monki Fancy pants

Rood en de ruit zijn on fire

Rood en de ruit zijn on fire blog

 

 

1 Response
  • Diana
    oktober 6, 2017

    Eigenlijk allebei niet maar ga morgen toch naar de Mango in Rotterdam. Gaat ik het toch eens voor de gein passen want het doet wel iets met me.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com