Shimmer and shine Lurex is de trend van 2017

woensdag, december 13, 2017

Verdween deze shimmer and shine in de jaren ‘80 stilletjes van het toneel. Het glinsterende lurex is weer he-le-maal terug. Nog niet uit je december outfits? Misschien helpt dit een handje want Lurex is de trend van 2017.

Shimmer and shine Lurex is de trend van 2017

Lurex is de trend van 2017

Wat kleding betreft sparkled 2017 erop los. Alles kan, alles mag. Niet alleen tijdens de feestdagen. Want Lurex kleding kan altijd en overal. Lurex is de trend van 2017.

Een t-shirt van Lurex op een leer broekje met je Vans aan. Of wat denk je van een lurex legging in glinsterend zwart, rood of zelfs groen? Nonchy chic met een velvet blazer en een mooi losvallend shirt en een rits aan kettinkjes om. Of die grote toffe oorbellen in. Zie je het al voor je? Well I do!

Shimmer and shine Lurex is de trend van 2017

Lurex is stoer maar zorgt tegelijkertijd voor een feestelijke swing aan je outfit. Vandaag, morgen én tijdens de feestdagen. Lurex rocked gewoon je closet.

Zo is de Jolie top van Nikkie nu ook verkrijgbaar in Lurex variant en heeft Aaiko een bomber met lurex accenten. Mijn favorieten items van Lurex zijn van Ambika.

Lurex is dan ook sterk vertegenwoordigd in mijn kledingkast dit seizoen. Geloof je me als ik zeg dat Lurex de trend is van 2017 ?

 

Bron: whachabuy, mads norgaard, farrah

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com