Frans modesnoepwinkeltje Je m’appelle opent pop-up store

vrijdag, december 8, 2017

Bonjour, nog geen plannen voor komend weekend? Wij willen je niet op ideeen brengen maar geven je graag een tip want webshop Je m’appelle opent een pop-up store. Dat mag je toch echt niet missen! 

Je m’appelle opent pop-up store

Wij hebben dan ook de hots voor webshop Je m’appelle. Een frans modesnoepwinkeltje wat online een topper is. Maar zeg nou eerlijk, real life winkelen blijft toch het allerleukst? Op dus naar Apeldoorn morgen, dan kun je daar alle parels in het echt bekijken, voelen, passen en direct kopen. Speciaal voor de feestdagen, zodat je collection Noel op tijd in huis hebt. De winkel ligt lekker centraal, in Apeldoorn, perfect gekozen plek als locatie want voor iedereen goed bereikbaar. De Je m’appelle pop-up store is tot 24 december geopend.

 

Mocht je Je m’appelle nog niet kennen… Hier even een korte opfriscursus, want wij van WomensCloset zijn al een tijdje fan! De collectie bestaat uit comfy jurkjes, broeken, tops, jasjes en accessoires met simpel chic, vrouwelijk en casual als keywords. Uiteraard allemaal met een Franse touch, doorgevoerd in werkelijk alles. Want van bestellen tot bezorgen maakt Je m’appelle er een Frans feestje van. Want, wie wil haar pakketje nou niet ontvangen van de knappe Jean-Jacques?!

 

Leuke bijkomstigheid: de webshop van ondernemers Suzanne en Maurice hebben dit jaar zowel de publieksprijs als de award in de categorie ‘horeca en detailhandel’ gewonnen. Félicitations namens WomensCloset! En houd de site van WomensCloset sowieso goed in de gaten, want Je m’appelle komt heel snel nog een keer voorbij. 

Shop je toch liever online >>klik hier<<

Je m'appelle opent pop-up store Je m'appelle opent pop-up store Je m'appelle opent pop-up store Je m'appelle opent pop-up store

 

Je m’appelle opent pop-up store

1 Response
  • Jantine
    december 11, 2017

    Geweest! Bedankt voor de tip!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com