Esmara by Heid Klum collectie nu by Lidl verkrijgbaar

donderdag, december 7, 2017

Heidi Klum heeft weer een fantastische collectie gemaakt in samenwerking met Lidl’s Esmara. Speciaal voor de kerstdagen met glitters en velvet is de Esmara by Heidi Klum collectie nu exclusief bij Lidl verkrijgbaar. En eh… Hurry, want twee keer knipperen en het is uitverkocht!

Esmara by Heidi Klum

Let’s celebrate met Lidl en Heidi, want begin deze week is de Esmara by Heidi Klum feestcollectie verkrijgbaar in de winkels en online. En wat voor een. Want na het succes van de vorige collectie konden wij niet wachten op deze! Heidi maakt het helemaal waar, de collectie is om op te vreten. Geschikt voor aan de kersttafel, maar ook leuk voor de kerstborrel of die ene verjaardag tussen kerst en oud&nieuw. Zowel casual als chic want het ene item mix je leuk met een oversized wollen trui en het andere item mix je easy met een jeans. Ready to sparkle!

Esmara by Heidi Klum collectie

Heidi heeft aan alles gedacht, want deze hele december-feestmaand kun je fashionable gekleed. De collectie heeft voor elke gelegenheid een passend item. Watch and learn, want wij laten het je maar al te graag zien.

Zo shop je al je kerstcadeaus met die heerlijke faux fur jas aan. Kies verder vooral voor een comfy outfit, want shoppen in lekker zittende kleding gaat nou eenmaal veel beter! Denk bijvoorbeeld aan de leather-look legging met een paar stoere boots.

Esmara by Heidi Klum

Voor de kerstborrel op het werk of die ene verjaardag mix je het velvet-colbert met een easy-to-wear broek. Hakken of gympen eronder, it’s your choice. Niet too much, maar wel gezellig met al die pailletten! Voor de feestavonden mag je echt uitpakken en de show stelen met je look. Wat dacht je van de paillettenjurk of een rokje bezaaid met pailletten in combinatie met een blouse. En het allerbelangrijkst: kies iets waar jij je prettig in voelt, want dan straal je het meest! Ik ga voor de Heidi Klum velvet blazer.

>>Shop hier<<

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com