Dit zijn de trends voor komend seizoen

vrijdag, februari 9, 2018

Tijd voor een frisse wind door de WomensCloset. Het is tijd voor nieuwe trends. Dit zijn de trends voor komend seizoen.

De trends voor komend seizoen

Alhoewel, frisse wind. De trends voor komend seizoen zijn namelijk tijdloze klassiekers die het prima doen in een mix en match.

Ruitjes

De classic der classics de ruit, is terug om jouw look casual chic te maken. Ruitjes zijn namelijk niet weg te denken dit jaar. Combineer je oversized geruite blazer met een clean wit shirt en draag er je favoriete denim bij. Het liefst een versleten jeans die niet zo skinny zit. Geloof het of niet, de loose fit jeans winnen steeds meer terrein.

Naast de geruite jas is de ruit all over je outfit toegestaan. Denk hierbij aan een geruit pak of enkel een pantalon met ruit. Het liefst met een fris gekleurde sneaker en logo Tee on top.

Florals

Florale, niet de favorieten als je het manlief of je vriend vraagt maar de tijd dat de bloemenprint oma’s lichaam sierde is verleden tijd. Florals zijn hot! Ook bij jou! Deze nieuwste must-have zorgt voor een stijlvol randje bij jouw hippe shabby look. Als blouse op je coole joggers of als jurkje met je combat boots. En in de zomerzon? Dan trek je die lange comfortabele jurk aan met je lievelings sandalen.

Kleur

Zoals we afgelopen maand al schreven, kleur is terug. En als we het hebben over kleur, hebben we het niet over de zoetsappige pastels. Nee, dan hebben we het over kleur dat schreeuwt. Denk aan heftig paars, meisje-meisje roze en fel geel. En groen, die doet ook mee. Een goede tegenhanger bij de klassieke musthaves van dit seizoen. Want hoe tof is een roze sweater met tekst onder een geruit jasje? Of een groene trenchcoat jas over je ripped boyfriend jeans?

Dit zijn de trends voor komend seizoen

Kortom deze zomer gaan we voor uitersten en is niets te gek. Dat laten de fashion makers op deze foto’s wel zien.

Bron:

Pinterest

Lizzy v/d Ligt

2 Responses
  • Demi
    februari 9, 2018

    Dat wordt shoppen!!!

  • Janice
    februari 9, 2018

    Ik ga voor bloemen hoor en wat mijn vriend er van vind boeit me niet

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com