De Nelson by Moderosa collectie

donderdag, november 1, 2018

Nou is mijn kleine smurf best van de stoere lookjes en veelzijdig qua smaak. Maar in een flared broek gaat zij echt niet lopen. Nog niet.. Soms moet zij eerst even de kat uit de boom, of eerder de broek uit het rek kijken, voordat zij overstag gaat. Of ze vindt het gewoon echt meteen lelijk. Dan is het gewoon klaar. Als iets ‘lelijk’ is, dan zal niets haar mening nog veranderen. Ik zal haar ook niet dwingen om het aan te trekken maar net als bij eten geldt, eerst proberen en dan pas je conclusie trekken.

Dat kan soms best positief uitpakken. Dan heb ik het niet alleen over het leegeten van haar bordje maar ook over het aanpassen en daarna pas oordelen. Want is het zo niet met alles? Hoe vaak trek je zelf een conclusie over iets of iemand die je daarna toch rechtzet.

Zo heb ik een vriendinnetje die mij ooit voor gek verklaarde toen ik een skinny jeans had gekocht. Toen net in opkomst. Dan hebben we het wel over ik denk 12 jaar geleden hoor. Maar goed haar reactie op mijn nieuwe musthave destijds was toen. “Je gaat toch niet in zo een junkenbroek lopen”. Daar heb ik toen zo hard om gelachen. Soms moet je gewoon even wennen aan iets nieuws in modeland. Het eigen maken of het bij iemand anders aanzien en denken, ja het heeft wel iets. Dan begin je het te voelen. Maar soms heb je er gewoon helemaal niets mee. Dat kan, dat mag. Net als bij mensen, je kunt niet met iedereen een klik hebben.

Nou ben ik daar niet de lastigste in, in kan meestal op een paar uitzonderingen na, wel met iedereen. En zo heb ik dat ook met kleding. Ik zal dan ook niet snel zeggen dat ik iets lelijk vind, op Crocs na dan. Maar soms is iets wat minder mooi is, nét dat beetje extra wat zorgt dat je outfit helemaal af is. Een ander kleurtje, een grovere schoen of gekke accessoire zorgen vaak voor die extra glow.

Le Cafe Noir Studio

Le Cafe Noir Studio

Stylist en influencer Lizzy van der Ligt is hier geniaal in en weet precies hoe je op een nonchalante manier stijlen met elkaar mixt. In haar eigen collectie Le Cafe Noir Studio zie je haar fashion signature dan ook duidelijk terug.

De Nelson by Moderosa collectie

Nelson by Moderosa

Een andere fashionista is Roos-Anne van Dorsten oftewel Moderosa, zij is wat cleaner van stijl maar weet precies hoe zij alles moet presenteren om het nog leuker te maken als dat het op de hanger al deed. Sinds een paar weken heeft Moderosa dan ook haar eigen schoenencollectie bij Nelson. De Moderosa schoenencollectie is exclusief en legt een modieuze basis bij iedere garderobe. Maar echt!

De lijn bestaat uit vier modellen in verschillende kleuren en is te verkrijgen in één van de negen Nelson premium stores en online. De collectie bestaat uit een veterboot, een westernlaarsje, een pointy enkellaarsje in wit maar ook is de laars verkrijgbaar in zilver en een chunky sneaker. De prijzen liggen tussen de €109,99 en €129,99 en zijn verkrijgbaar bij Nelson

De Nelson by Moderosa collectie

De Nelson by Moderosa collectie

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com