Sta jij open voor de color trend

dinsdag, januari 16, 2018

De tijd dat zwart de hoofdkleur is in onze kledingkast is verleden tijd. Na heel wat jaren voor all black te gaan kiezen wij dit seizen voor kleur. Sta jij open voor de color trend?

Color trend

Kleuren zijn namelijk hot. Mega hot! En nee, dan hebben wij het niet over zachte pastels. Wij gaan all the way. Hoe feller hoe beter. Met kleur maak je dit seizoen een statement. Daarbij helpt het ook bij aan je humeur. Want zeg nou eerlijk, hier word je toch blij van?

Color trend

Kleuren als groen, geel en rood mogen weer gezien worden. Als fake fur jas, vrolijk gekleurde tas maar ook je schoenen doen mee. Ben je niet vies van een trend dan heb jij vast al wat gekleurde truien in de kast liggen. Of misschien een gekleurde imitatie bontjas aan de kapstok. Dan schuw jij er vast ook niet voor dit met elkaar te combineren.

Wat voorzichtiger in het combineren? Een turtleneck trui in een sprekende kleur op je favoriete leren broek een idee? Gewoon doen! Je shopt deze outfit en nog meer toffe items in onze online shop via >> deze link <<

 

 

 

2 Responses
  • Mir
    januari 16, 2018

    Ik beken kleur!!!!

  • Belinda
    januari 16, 2018

    Geel, ik ga dr goed op

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com