Wow wat is de tweede levering van KIE stone tof

vrijdag, maart 15, 2019
KIEstone, het stoere meidenmerk en grote zus van Kiezeltje. Hoog tijd om deze new kid te checken, want de tweede levering is een feit!
De tweede levering van KIE stone
Zeker de moeite waard, want ook deze levering is er weer een voor in de boeken. Helemaal KIEstone, stoer, met hippe ontwerpen, mooie prints en dat alles in heerlijk comfortabele stoffen. Elk seizoen met verschillende kleurthema’s die duidelijk terug te vinden zijn. Dat maakt dat alle collecties mix en match zijn, met een paar key items kun je dus een heleboel kanten op. Door meerdere details zoals biesjes, stiksels en een glitter hier en daar onderscheid KIEstone zich van de rest. Een collectie waar menig meisje zich heerlijk en speciaal in zal voelen.
kiestone
Met deze zomer de streep en stip in de hoofdrol. Verpakt in verschillende hippe jasjes, want een streep en stip kan eigenlijk altijd. De collectie spreekt eigenlijk voor zich en alleen het zien van de items geeft ons al een heerlijk comfortabel gevoel. Lekker en zachte sweaters gecombineerd met gestreepte skinny’s. Kunnen we dit niet elke dag aan? Ook subtiel is de streep terug te vinden als bies in lekker sweatpants of kek in frisrode shorts. Ook de stip mag er zijn, niet alleen op een broek maar ook in leuk colbert. Durf jij ‘t als set aan? Gewaagd en lekker gek, iets minder opvallend kan ook. Mix dan de broek met een top of het colbert met easy to wear jurkje.
kiestone
Out of the box maar als extra toevoeging aan de collectie zijn de items in perzik kleur met bloemenprint. Een echte meisjes look, ook heerlijk zo en soft te dragen. Voor de meer stoere meiden is dit weer heel cool in combinatie met de zwart-witte streep of gestipte items. Ruffle hier en daar en de bloemenprint ook in stoer zwart-wit, echt een collectie voor stoere grote meiden die Kiezeltje ontgroeid zijn.

Volg jij KIEstone al op Facebook of  Instagram .? Bekijk >>HIER<< waar de tweede levering KIEstone verkrijgbaar is.

kiestone

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com