Winnaar Room Seven giveaway

zondag, september 3, 2017
Room Seven is dan ook al enige tijd een belangrijke speler op de kidsfashion markt. Nog niet bekend met dit klassieke label met een vleugje pit? Dan moet je deze zeker goed onthouden!
Hartje sneller van gaat kloppen

Want met twee keer per jaar een kledingcollectie en door het jaar heen beddengoed, behang en zelfs servies is er vast iets bij waar jouw hartje sneller van gaat kloppen.

Room Seven winter 2018

Room Seven winter 2018 is rijk aan mooie details, vrolijke motieven en contrasterende stiksels. Allemaal gepresenteerd op een klassieke manier. Voeg hier een vleugje romantiek aan toe en wij geven het je op een blaadje, de oh’s en ah’s volgen vanzelf.

Met een glimlach om haar mond

Room Seven winter 2017-2018 is in één oogopslag herkenbaar door de kenmerkende kleurstellingen. Comfortabele sweatjurkjes met een streepmotief, een lieflijk printje of afbeelding, dragen niet alleen prettig, ze voelen ook heerlijk zacht aan. Zo loopt jou spring in het veld met een glimlach om haar mond en haar favoriete Room seven outfit aan, blij de herfst in.

Win een Room Seven winter 2017-2018 outfit

Voor ons reden genoeg om ons enthousiasme te delen en jullie kennis te laten maken met Room Seven winter 2017-2018. Hoe leuk is het dan om dat met een outfit uit de nieuwe herfst winter collectie te doen? En dus aan ons de eer om een Room Seven weg te geven.

Gefeliciteerd

Bedankt voor jullie lieve, leuke, grappige reacties en uiteraard de leuke foto’s. Helaas kunnen wij maar één outfit weggeven. Chandra Merx, gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van deze week. Stuur je een berichtje naar ons? Niet gewonnen? Houd dan onze site goed in de gaten want aankomende week hebben wij weer een hele toffe give away.

Meer Room Seven zien? Bekijk hier de Room Seven winter 2017-2018 collectie.

Winnaar Room Seven giveaway

Winnaar Room Seven giveaway

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com