Toffe outfit voor meiden

donderdag, februari 15, 2018

Bij een frisse start hoort een toffe outfit voor meiden! En waarom dan niet eens helemaal anders dan anders. Want pastels hoef je niet perse weg te zetten als zoet en braaf. Betoverende printjes maken een outfit in pastel juist bruisend en spannend. Durf jij het aan?

Toffe outfit voor meiden

Wilde strepen, leopardprints en zachte kleuren. Nu niet meteen gaan fronsen. Een zachte pastelkleur gaat echt wel goed samen met een contrasterende kleur én veel prints. Zo maak je een outfit juist spannend en anders dan anders. Kniekousen vind ik persoonlijk dan ook zulke goede key items. Garderobe helden die ervoor zorgen dat ieder jurkje nog beter uit de verf komt. Met als resultaat een toffe outfit voor meiden.

Zou je zelf waarschijnlijk kiezen voor een effen legging. Wij zijn graag tegendraads. En is dat ook niet een beetje kind eigen? Ik denk dat ieder kindje dat een outfit uit de kast pakt los gaat op prints en kleur. Dan is deze combinatie toch nog best iets over na te denken, niet waar?

De prints op het Jippe jurkje van LoveStation22 geven genoeg uitgangspunten om een goede set te maken. Stoer zwart en het zachte koraal zullen vast jouw eerste uitgangspunten zijn. Natuurlijk hoef je het niet te bont te maken maar een statement look op zijn tijd kan echt geen kwaad. Trust me, dit wordt een wear and repeat look.

Je kunt het zelf nog bonter maken, door er een jas met print op te dragen. Ik ben van mening dat de bomber in pastel zorgt voor rust en balans. Laat de andere twee het werk maar doen. Want de Jippe dress en de geblokte en gestreepte sokken zorgen al voor een spetterend geheel.

De Jippe dress uit de LoveStation22 zomer 2018 is >>hier<< verkrijgbaar of vind >>HIER<< een verkooppunt bij jou in de buurt.

Toffe outfit voor meiden

3 Responses
 • Anne-Fleur
  februari 15, 2018

  Mooi kleedje

 • Esther
  februari 16, 2018

  Erg gedurft, weet niet of ik dat zo durf maar ik vindt het wel schattig met de sokkkies

 • Nathaly
  februari 20, 2018

  Leuk idee voor de afwisseling eens met kniesokken

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com