Te Koddig is echt te leuk

woensdag, januari 10, 2018
Te Koddig is echt te leuk, daarom kunnen wij je dit merkje niet onthouden!

Te Koddig

Te Koddig 

Misschien ben je dit toffe label al eens tegengekomen via Instagram. Vast wel, want een mooie feed met schattige kleertjes voor kleintjes daar blijf je automatisch even bij hangen. Kim, moeder van Liv en eigenaresse van Te Koddig, is drie jaar geleden begonnen met het maken van kinderkleertjes. Het merk doet zijn naam eer aan want de items zijn stuk voor stuk geestig en vermakelijk, met een dikke knipoog naar de modetrends voor volwassenen.

Te Koddig

Flared pants

Zo vind je een flared pants voor je kleine meisje, wat ons betreft een grote voltreffer is, want wat staat het de mini-me’s schattig. Nog leuker is dat van een aantal pants ook een volwassen variant verkrijbaar is, zodat je kunt twinnen met je eigen modemensje. 

Uniek en limited

Door gebruik te maken van de juiste prints en stoffen zijn de bottom wat ons betreft uniek en limited. Een trendy streep, velvet of catchy leopard, heerlijk eigenwijs en allemaal gemaakt van comfortabele stoffen, waardoor de items ook heerlijk wegdragen. Comfortabel, uniek en on trend, willen we toch allemaal?!

Onze fave van dit moment is met stip de pants met ruffle! Copy paste naar onze ChildsCloset…

Like it? En wil jij een Te Koddig look? Stuur dan een berichtje naar Kim via haar Instagram pagina. Te Koddig werkt via dit social media kanaal waardoor alle items uniek blijven. Wij houden er van! 

Te Koddig    Te Koddig

Beeld via Te Koddig Instagram

3 Responses
 • Elles
  januari 10, 2018

  Nice

 • Deborah
  januari 10, 2018

  Gaaf voor mijn mopske

 • Bien
  januari 10, 2018

  Ik ga echt op die prints

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com