Review Street Called Madison winter 2017-2018

donderdag, november 30, 2017

Street Called Madison winter 2017 – 2018 is de bom, ook al is dit kidslabel nog niet voor iedereen een bekende naam, wij kunnen inmiddels niet meer zonder dit toffe kinderkleding merk.

Street Called Madison winter 2017-2018

Street Called Madison winter 2017 – 2018

Ietwat klassiek maar met een casual groove doet SCM dan ook niet onder voor de kindermerken die al langer meelopen in kindermodeland. Street Called Madison lijkt als geen ander in te spelen op de looks en feel van opgroeiende kids. Zowel de stoere jongen scollectie als de on-trend meisjes collectie vallen goed in de smaak. Sterker nog, hoe vaak zie je dat, dat een wintercollectie ontworpen wordt door de inbreng van tieners zelf? De collectie van de stoere tieners Luna Hill en Charlie Ray is dan ook een groot succes. Urban streetwise met een vleugje college. Op het lijf geschreven bij toffe jongens en zelfverzekerde meisjes van de wereld.

Street Called Madison winter 2017-2018

So Sailor vest

Zo ook bij mijn eigen teen Jordan. Jordan draagt het So Sailor vest uit de Street Called Madison wintercollectie. De military look is écht military love bij haar dit seizoen. Nu hoef je niet direct over straat als soldier of marinier, maar van mini-item tot groot statement, ook onze girls kunnen aan deze trend meedoen.

Juist de extra touch op de jas, zoals de opvallende gouden knopen en rode accenten maken de look af en helemaal van nu. Uiteraard allemaal naar eigen stijl en wens te combineren. Jordan draagt haar fashion fave met een losvallend wit t-shirt met een trio kettinkjes. Of zoals op de foto een shirt met een subtiele streep, op een highwaist jeans. Zo blijft haar look stoer en fashionable en vooral niet tuttig, want tuttig voor de dag komen dat willen wij niet. Een andere draai is het tuttige juist aan te dikken door er een witte blouse onder te dragen, kies dan wel voor een jeans met een stoere wassing of een damaged model om de casual groove te benadrukken. Jordan blijft in ieder geval nog even hangen in de military trend.

Voor Street Called Madison winter 2017-2018 verkoopadressen of een winkel in de buurt klik hier >>> 

Street Called Madison winter 2017 – 2018 fotografie door Ruud Kompier

 

 

2 Responses
  • Winona Weltevreden
    november 30, 2017

    Dat jasje!

  • Jet Verhoef
    november 30, 2017

    Nooit van de commentaar maar wat een goede combi.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com