Ruitjes zijn hot, niet alleen voor de mama’s

maandag, november 5, 2018

Ruitjes zijn hot, niet alleen voor de mama’s maar nu kunnen ook kleine meisjes zich kleden in een geruite look.

Ruitjes trend

Ruitjes zijn er in allerlei soorten en maten. Van de schotse ruit in rood gekleurd tot een zwart-wit geruite look in blokjes. Laat deze winter de ruit ook helemaal terug zijn. Helemaal on trend en dat zie je terug in heel veel outfits. Ook voor de meisjes, want de ruit kan namelijk voor iedereen!

Deze print is easy peasy toe te passen op van alles. Van colbert tot legging en van pantalon tot blouse, de ruit is overal. Deze winter is vooral de tartan ruit present en door verschillende combinaties en prints zorgt dat voor een spannend mix and match resultaat. Ik hoor je denken, is die Britse look niet veel te kak? Nee hoor, want anno 2019 is deze ruit te mixen met stoere items zoals oversized sweaters of stoere ripped broekjes. Van kak naar trendy dus!

Voor de kids is de ruit inmiddels ook doorgedrongen tot de collecties. Want, waarom zou deze print niet geschikt zijn voor meisjes? Wij zien het al helemaal voor ons. Kekke overgooiers in ruit print gemixed met een maillot en laarzen of juist een geruite broek gematched met stoere sneakers en een sweater.

Modemerk KIEstone voor stoere meiden heeft de ruit ook omarmd en heeft zelfs een heel thema aan deze print gewijd. Dat houdt in dat het ruitje in heel veel looks is opgenomen. Super tof, want zo kies jij hoeveel ruit je aan je ChildsCloset wilt toevoegen. Zwart-wit gemixed met fris groen zorgen voor een stoere look. Van colbert tot broek – welke overigens ook heel tof in combinatie met elkaar zijn – maar ook een rokje of jurkje met de new-love is in de collectie terug te vinden. Voor hoeveel ruit ga jij?!

Colbert en pantalon via KIEstone | Broek|Blouse|Maillot|

 

Ruitjes trend

 

1 Response
  • Renee
    november 5, 2018

    Gelukkig heel gelukkig heb ik het pak voor mijn dochtertje Amae. Staat zo leuk!!!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com