Review: Jenna in de Magnificent dress van Mu-Chica

vrijdag, maart 25, 2016

Hou je van mooie meisjeskleding? Dan kan het niet anders dan dat jij ook al bent gevallen, voor de toffe kleding van Mu-Chica (anders gebeurt dat nu). Dit kleurrijke meisjeslabel van Hollandse bodem, wordt niet alleen ontworpen maar ook in Nederland geproduceerd. In kleine oplages verovert dit label steeds meer terrein, door heel het land, met haar exclusieve en unieke jurkjes. Hoe leuk is het dan om een review te mogen doen? Mama’s eat your heart out, want dit is nu zo een label waar je hebberig van wordt.

Review: Jenna in de Magnificent dress van Mu-Chica

Nu kun je wel iets van een plaatje bestellen maar de vraag is altijd of het er in het echt net zo mooi uitziet. Meer dan dat, bleek na ontvangst. Wij zijn zo enthousiast! Soepel maar stevig, is dit toffe jurkje in zwart wit chevron print. Stof moet goed voelen en goed vallen. Double check! Daarbij is de lengte van de mouw ideaal om onder een vestje te dragen. Kan nu eventueel ook al zonder, want de mouw valt net even iets langer op de bovenarm. De riem in dezelfde toffe print, zit aan het jurkje vast en geeft de mogelijkheid het jurkje zo te stijlen, dat het jurkje mooi valt bij een tenger meisje maar ook bij een steviger kindje.

Review: Jenna in de Magnificent dress van Mu-Chica

Er is over nagedacht. Dit zie je ook terug aan de onderkant van het jurkje, deze loopt rond af en heeft aan beide kanten een kleine split, wat het net even eigenwijzer maakt. Staat Jenna ge-wel-dig! Maar een jonge tiener, loopt hier ook zo in weg. Fijn, want niet alle labels hebben hier hun focus op liggen.

Review: Jenna in de Magnificent dress van Mu-Chica

Combinatie mogelijkheden? Daar kan ik wel een apart blogje aan richten. Hier een aantal ideeën: Dit jurkje is mooi met de nu zo trendy power pastels en fluor kleuren. Leuk te combineren met een leren legging en afgezakte kousen. Met een colshawl in een andere zwart wit print, of draag er een stoere bomber op. Hou je het liever simpel? Net zo leuk, want het jurkje alleen is al een feestje, om naar te kijken. Conclusie? Magnificent it is!

Review: Jenna in de Magnificent dress van Mu-Chica

Jurkje Magnificent is verkrijgbaar vanaf maat 86 tot en met maat 164. Voor verkoopinformatie of online shoppen ga je naar www.muchica.nl

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com