Nu verkrijgbaar de nOeser x Free a Girl sweaters

maandag, december 4, 2017

Afgelopen week gelanceerd en nu verkrijgbaar, de nOeser x Free a Girl sweaters. Een mooie samenwerking tussen kinderkledingmerk nOeser en de stichting Free a Girl.

Nu verkrijgbaar de nOeser x Free a Girl sweaters  nOeser x Free a Girl sweaters

De opbrengst van deze toffe sweater doneert nOeser dan ook aan de bekende Nederlandse stichting die zich inzet voor het bevrijden van meisjes uit de prostitutie. De nOeser x Free a Girl sweaters zijn verkrijgbaar in een vrouwen en een kindermodel. Door twee van deze sweaters te kopen red jij al een meisje uit gruwelijke omstandigheden.

De sweater is verkrijgbaar in een vrouwenmodel en een kindermodel. nOeser doneert per verkochte vrouwen sweater €35,- en €15,- per kinder sweater. Met twee sweaters kun je een meisje helpen bij het starten van een nieuw, veilig leven. Hoe mooi is dat?

Nu verkrijgbaar de nOeser x Free a Girl sweaters

Een nOeser sweater met een statement, voorzien met een stoere tekst PWRWMN. Omdat nOeser gelooft dat alle vrouwen superhelden zijn. De sweater is verkrijgbaar in maat S/M/L voor de prijs van €59,99. Op de kinder sweater staat ook al een krachtig stukje tekst: PWRRR. Een verwijzing naar de veerkracht van kinderen. De PWRRR sweater van nOeser is verkrijgbaar vanaf maat 62 tot en met maat 128.

Deze exclusieve nOeser x Free a Girl sweaters zijn gemaakt van een zachte kwaliteit sweat en van 100% katoen en hier verkrijgbaar in onze online ChildCloset shop >>>>

Nu verkrijgbaar de nOeser x Free a Girl sweaters

nOeser x Free a Girl sweaters

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com