MIM-PI zomer 2017

dinsdag, januari 31, 2017

MIM-PI zomer 2017

Oh yess, Mim-Pi is gesignaleerd. En hoe… Deze zomer helemaal on track met drie fantastische thema’s. Watch en word verliefd, net als wij.
Spanish Rose

MIM-PI trapt af met een thema waar je u tegen zegt. De Spanish Rose collectie schreeuwt Spanje, salsa en romantiek. Uitgevoerd in fantastische jurken met roezels, rokken die perfect te combineren zijn met de tule rok eronder. Maar ook leuke tee’s en te gekke kniekousen. Allemaal in Spaans rood met een stippeltje, afgewisseld met een ruitje hier en daar. Hier past maar een woord bij; Disfrutar!

MIM-PI zomer 2017

Royal Blue

Royal blue is het tweede thema van MIM-PI’s zomercollectie. En royal is ‘t, dit thema staat strak van de blauwe items in fris blauw, afgewisseld met trend du moment jeansblauw. Bloemetjes, streepjes en ruitjes zorgen voor de herkenbare MIM-PI stijl afgemaakt met vrolijke, geinige details. Het kapmouwtje op de jurkjes is hier een voorbeeld van. Matching kniekousen aan en het leuke is, dit thema is ook weer super tof te combineren met het Spaanse thema.

MIM-PI zomer 2017

Candy Floss

Voor de echte meisje-meisjes is er thema Candy floss. Roze, roze en nog eens roze afgewisseld met hemelsblauw. De jurkjes, rokjes en tops zijn uber-meisje met plooirokjes, tule en ruffles of course. Tops hebben zoete prints en zwierige ontwerpen, met de bijpassende blauwe kniekousen maak je iedere set helemaal af. Ook hier is een tikkie Spanje in terug te vinden, met name door de Ibiza-prints en luchtige stoffen. Precies zoals we gewend zijn van mooi MIM-PI.

Voor MIM-Pi zomer 2017 klik hier >>>

MIM-PI zomer 2017

Schoenen

Bij elk thema zijn ook weer bijpassende schoenen ontworpen. De MIM-PI-like laarsjes maken gelukkig nog steeds deel van de collectie, net als een paar sneakers met veter of klittenband, voor de stoerdere girls. Wij vinden de spanish schoenen helemaal te gek, wit met rode hartjes… Om op te vreten! Kortom plenty inspiratie en vooral mogelijkheden, om de ChildsCloset weer te vullen met héél veel moois.

Voor MIM-Pi schoenen nieuwe collectie klik hier >>>

Op zoek naar verkooppunten in de buurt? klik hier >>>

MIM-PI zomer 2017

2 Responses
  • Leonora
    februari 2, 2017

    Ik ben verliefd…

  • Bibi-Anne
    februari 2, 2017

    Candy Floss is voor mij een candy crush hoor Debbie. Net al een online’tje gedaan. Kan niet wachten tot het binnen is en Elin het aan kan.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com