Mim-Pi schoenen herfst/winter 2019

vrijdag, september 14, 2018

Mim-Pi heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Iedere fashion mom die de kindermode een warm hart toe draagt heeft vast wel eens een items van dit happy girlslabel in haar handen gehad. Maar zijn de Mim-Pi schoenen herfst/winter 2019 jou al onder ogen gekomen?

Mim-Pi staat voor kleur en happiness. Neemt kleine meisjes mee in hun fantasie, door de vrolijke kleuren en veelal magische prints. En denk nou niet dat dit merk alleen voor de kleine prinsesjes is gemaakt, ook de sporty girls en eigenwijze chicks zijn helemaal made for Mim-Pi. Naast een uitgebreide collectie kleding en jassen mogen ook de Mim-Pi schoenen niet ontbreken op je wishlist.

Mim-Pi schoenen herfst/winter 2019

Want net als bij de Mim-Pi kledingcollectie zijn ook de Mim-Pi schoenen met oog op de diversiteit, in feel en style van de Mim-Pi meisjes, ontworpen. Van relaxed sneakertje in metallic leer voor onder die fijne trackpants, tot stoere boots met sterren in blauw met roze voor bij dat leuke jurkje met eenhoorn print. Maar last but not least zij wij he-le-maal verliefd op de western enkellaarsjes. Een dikke vette wow vanaf onze kant voor de boho ibiza laarzen met sterren print en de western enkellaarsjes. Welk paar is jouw favoriet?

Shop de schoenen van Mim-Pi onder andere bij Kleertjes.com of via de online shop van Mim-Pi.

1 Response
  • Kelly Verhoef
    september 17, 2018

    Weer is wat anders dan donkere effen schoenen. Heeft wel wat dat felle gekleurde

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com