LoveStation22: Nieuw seizoen, nieuwe stijl maar nog even eigenwijs

vrijdag, augustus 31, 2018

LoveStation22 gaat het deze winter over een andere boeg gooien. Nieuw seizoen, nieuwe stijl maar nog steeds even eigenwijs en vol avontuur. Kijk mee, want de foto’s zeggen alvast genoeg!

LoveStation22 wintercollectie

LoveStation22 lekkere en complete looks

En enthousiast worden wij er van. De collectie showt alles wat LoveStation22 girls willen. Lekkere en complete looks waar avontuurlijke meiden heerlijk in kunnen spelen en ravotten. Deze winter verdeeld over drie thema’s en verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152. Genoeg keuze dus en naast een coole look steun je – uiteraard – ook dit jaar weer een goed doel. Dit jaar heeft LoveStation22 gekozen voor het Wereld Natuur Fonds met in het speciaal ‘Wereldnatuur in Nederland’.

Terug naar de collectie. De eerste levering is er een met veel zwart. Saai, hoor ik je denken! Maar nee, want zwart is een perfecte basiskleur om verschillende knalkleuren mee te combineren. Denk aan hard roze, turquoise en koraal. Dit alles is eigenwijs terug te vinden in verschillende prints. Nieuw is de print van borduursels, een leuk en speels effect. Ook met wit is zwart een perfect match, deze keer in vichy ruit.

LoveStation22 wintercollectie

Het tweede thema is geïnspireerd op – hoe kan het ook anders – het dierenrijk. Omgetoverd in een grafisch jasje met als basiskleur petrol. Deze stoere kleur is mooi samen met warme kleuren als rood en okergeel. Te vinden in een chique leopardprint en Scandinavische dierenprint. De items binnen dit thema geven een warme uitstraling, iets wat voor een wintercollectie meer dan welkom is.

Het derde thema is een mengeling van thema één en twee. Donkerblauw mixen met okergeel en hard roze. Stippen, strepen en zelfs verfspatten, alles is geoorloofd! Hoe meer print hoe beter, maar vooral hoe meer LoveStation22. Een extra toegift is de te gekke print met tijgers. Mix en match dus een goed recept voor een unieke outfit!

Op het lijf geschreven van jouw ondernemende kleine chick? Bekijk of shop >>HIER<< de LoveStation22 wintercollectie.

LoveStation22 wintercollectie

LoveStation22 wintercollectie

LoveStation22

 

LoveStation22 wintercollectie

 

1 Response
  • Kimberley
    september 4, 2018

    Gelukkig zijn de jurken nog hetzelfde. Nora-Fien is vrij smal en dit is een van de weinige die haar goed zitten.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com