LOOXS Revolution, looxs we love

woensdag, november 7, 2018

En hoe super knap is deze collectie?! Wij zijn verliefd en zeker weten super fan van LOOXS Revolution winter 2018-2019.

LOOXS Revolution

Dit pareltje zette verleden jaar voor het eerst haar voet in kindermode land en nu niet meer weg te denken uit onze lijst van favorieten. Liefde en leven ingeblazen door de bedenkers van succes label Like Flo. Dan weet je eigenlijk dat dit veelbelovend zal zijn. Wij kunnen alleen maar zeggen dat wij ook deze hele collectie Looxs Revolution het liefst in onze ChildsCloset zien hangen.

LOOXS Revolution wordt in drie delen geleverd. De derde levering is recentelijk verkrijgbaar en een on-point toevoeging op de vorige twee drops. Wij zijn na het zien van de collectie head over heels!

Mini Looxs

Mini LOOXS is voor de allerkleinste chickies, een softe maar toch stoere meisjes collectie vanaf maat 68 t/m 92. Girlish maar met een sportief randje. Uitgevoerd in comfortabele stoffen, zachte kleuren met grafische prints maar wel met de herkenbare Looxs signature. Zo komt ook hier het stoere strikje als stylish detail met regelmaat terug.

Little Looxs

Little LOOXS is voor de kleine stoere grietjes, vanaf maat 92 t/m 128 verkrijgbaar. Klassiek gaat in the mix met sportief en heeft een hippe old skool feel. Dit is terug te zien in de gehele collectie. Denk aan sweaterdresses met ruffles, of classy leggings uitgevoerd in velvet. En laten we de gewilde kraagjes niet vergeten. Hét meest gewilde item van afgelopen jaar, waar Looxs meteen furore mee maakte. Alles is mix and match te dragen, uitgevoerd in warme kleuren zoals koraal en diep groen.

Maar ook aan onze teens is gedacht. Ruffles, velvet en catchy details sieren deze derde levering, die misschien met een knipoog is naar de december maand maar waar je ook deze herfst al in shined. Ietwat military inspired en weer een fashion match made in heaven bij de eerste twee drops. Shine de kille herfstdagen maar tegemoet, deze outfits maken van iedere herfstdag een feestje.

LOOXS is voor ons in één woord: Stunning! Hebben wij gelijk of niet? Dit label is het he-le-maal! LOOXS winter 2018-2019 is onder andere verkrijgbaar via www.looxrevolution.com

LOOXS Revolution LOOXS Revolution LOOXS Revolution LOOXS Revolution

1 Response
  • Venda Siekma
    november 8, 2018

    Bibi en ik zijn ook fan.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com