Review: Lovely in LoFff

donderdag, november 10, 2016

Review: Lovely in LoFff

LoFff zorgt niet alleen voor een groot feest deze wintercollectie. Musthaves waar onze little girls graag in rondlopen heeft LoFff ook in overvloed. Dragen onze little ladies liever een rok of jurk. Een winter short mag ook zeker niet ontbreken in haar ChildsCloset. Dat vraagt om een review: Lovely in LoFff. Het zal je verbazen hoe vaak er gevraagd zal worden, naar dit comfortabele basis item.

Wij kunnen ons hier helemaal in vinden. Dit toffe broekje heeft allure, chique bij het kerstdiner op school, met glitter panty en blouse, inclusief strikje off course. Met papa en mama op pad? Dan dragen we deze korte schoonheid met een kek maillootje en een stijlvol sneakertje. Last but not least, een colletje on top. LoFff you rock!

Review: Lovely in LoFff

Mooie Esmée geeft de voorkeur aan een tikkie bohemian. De longsleeve die zij draagt is dan ook helemaal in deze stijl, met fringes on front en ook nog eens winterproof. Suedine slierten in fris groen, die zorgen voor een speels maar ook fashionable aangezicht, lopend vanaf de schouder, in een punt richting buik.

Basic musthave, de short, heeft twee insteekzakken, voor en achter twee coupenaden, die niet alleen de pasvorm ten goede komen maar ook de fit helemaal afmaken. Verantwoord en oh zo leuk. Dit gaat in één adem met betaalbaar. Met onze voeten in de herfst en een groeispurt voor de deur, hoeven we niet bang te zijn dat dit setje snel te klein zal zijn. Alles wal prima op maat maar geeft wel genoeg speling en ruimte om te groeien.

Review: Lovely in LoFff

Dat een kinderoutfit niet altijd roze met printjes hoeft te zijn, bewijst dit LoFff lookje wel. Tijdloos met een speels kleuraccent en draagbaar voor ieder type meisje. Of het nu gedragen wordt door een girly-girly girl of een tomboy. Zwijmel….Welk meisje kan LoFff nou weerstaan?

Meer LoFff >>>

Review: Lovely in LoFff

Fotografie Ruud Kompier

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com