Little Jolie in Little Miss Juliette

maandag, oktober 29, 2018

Vorige week zagen wij al een enthousiaste Isa in Little Miss Juliette. Deze week gaan wij gewoon vrolijk verder, want wij blijven tot over onze oren op de collectie van dit Hollandse merk.

Little Miss Juliette

Het liefst stoppen wij deze winter de ChildsCloset van onze Juliette’s helemaal vol met deze toffe collectie. Van t-shirt tot maillot, alles is te gek en past helemaal in ons mix and match plaatje. Een million outfits zijn te maken en ook de mini-me’s dragen deze outfits naar hartenlust. Comfy stoffen en gemakkelijke ontwerpen staan namelijk centraal waardoor de collectie naast heel erg on trend ook nog eens super draagbaar is. En wij weten, in ieder meisje schuilt een Juliette. Hoog tijd om eens kennis te maken met deze miss.

“Juliette is een eigenwijs en ondernemend meisje. Naast naar school gaan spendeert ze veel tijd in de turnzaal. Naast trainen wint ze af en toe ook nog eens een wedstrijd. Juliette ziet in haar zus haar beste vriendin en samen veroveren ze de wereld. Lekker gek doen en foto’s maken van allerlei nieuwe setjes! Ook – uiteraard – is het maken van slijm en rondneuzen op Youtube een grote hobby.” Hebben wij teveel gezegd? In jouw modemeisje schuilt ook een Little Miss Juliette.

Terug naar Juliette’s closet. Want ook die is van alle markten thuis. Van jurkjes tot rokjes en van leggings tot t-shirts. Deze collectie heeft alles wat je meisje nodig heeft. Het kleurenpalet is vrolijk, wat wil je nog meer in een donkere en saaie winter. Hier en daar een print, van panter tot grafisch en speciaal voor de kerst af en toe een glitter. En volgens de trends du jour is het ook nog eens. Leren rokjes in kekke metalic kleuren, stoere biker leggings en dat alles met bijpassende kniekousen en leggings voor een totale look. Wij zijn en blijven fan, jullie (nu) ook?!

www.littlemissjuliette.com

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com