Dit koos Jolie van KIEstone

woensdag, april 10, 2019
Dat wij verliefd zijn op grote meiden merk KIEstone hebben wij niet onder stoelen of banken gestoken. Bij deze het bewijs, want ook onze eigen Jolie is fan!
Kie stone
KIEstone, de grote zus van Kiezeltje heeft een collectie neergezet waar je – wederom weer – u tegen zegt. Mooie stoffen, de juiste ontwerpen met bijzondere details. Net even anders dan de rest, maar daarentegen niet minder draagbaar en comfortabel. KIEstone weet wat ze doet en weet als geen ander hoe echte modemeiden te kleden in outfits waar zij zich helemaal top in voelen.
Vandaag en deze zomer is rood een echte key-kleur. Wij zijn daar heel blij mee, want heel veel meisjes staat rood namelijk lekker fris. Helemaal na de koude en donkere winter verwelkomen wij rood met open armen. Jolie ook, want dit blonde meisje is echt weggelegd voor wat kleur in haar gezicht. Rood haalt bij veel meisjes het gezichtje lekker op, dus probeer het in ieder geval een keer! Dit kan ook subtiel, maar bij Jolie zijn we all the way gegaan. Rood all over, want dan springt de look er echt uit.
Deze keer namelijk een rood-wit gestreepte skinny legging. Lekker comfortabel door de zachte stof en weer eens wat anders met de rood-witte streep. Daarop een wit t-shirt met rood detail vol pailletten en met duidelijke boodschap. Offline today, heerlijk de tijd om lekker te genieten van mooi weer en vooral te shinen in haar nieuwe outfit. Afgestyled met rood colbert met hetzelfde kusje als op het t-shirt. Sportief door de grijze boorden, klassiek door het gefitte model met witte biesjes. Het staat Jolie heerlijk en zij voelt zich er ook helemaal in thuis. Een belangrijker argument voor de juiste look is er niet toch?!
Volg jij KIEstone al op Facebook of  Instagram .
 Bekijk >>HIER<< waar de KIEstone zomer 2019 verkrijgbaar is.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com