Zonder gender en met spelregels: Julien Maze

dinsdag, december 11, 2018

New kid in town! Eentje die je zeker even moet bekijken, want dit nieuwe kledingmerk is net weer even anders dan alle kidsmerken die we al kennen. Zonder gender en met spelregels: Julien Maze.

Julien Maze

Dat het leven van alles in petto heeft, bewijzen vaders Worthy en Gerwin. Al vrienden sinds jongs af aan en ondertussen prof basketballer en retail professional en het allerbelangrijkste: beide vader van een zoon. Misschien een verassende combi, maar de vrienden hebben de krachten gebundeld en kids merk Julien Maze is geboren. Want waarom kunnen papa’s geen kledinglijn ontwerpen?!

Julien Maze

No nonsens, sportief en van goede kwaliteit. Dat is waar je Julien Maze voor kunt shoppen. En de vaders willen niets liever dan een toffe outfit voor hun pasgeboren zoons. Niet dat dit niet te vinden was, maar een dino voor jongens en unicorn voor meisjes dat weten we nu wel. Daarom is Julien Maze hét kindermodemerk voor jongens en meisjes met items die je nergens anders kunt vinden.

Julien Maze

Met de basketbal achtergrond van Worthy zijn er een paar spelregels voor Julien Maze bedacht. Iedereen is namelijk welkom, ongeacht je geslacht, achtergrond of kleur. Eerlijk spelen en tegen een stootje kunnen, dat zijn de enige voorwaarden. Los van deze idealistische gedachte moet de kleding natuurlijk ook gewoon draagbaar en super comfy zijn. Zachte tee’s, kleurrijke broeken en loungepakken met hoodies. Alles is met elkaar te mixen en matchen, dus jouw kid kan zijn of haar eigen look en smaak kiezen en vinden. Iedereen is anders, maar het allerbelangrijkst is dat iedereen zichzef mag zijn. Coolkids in de leeftijd 2-10 jaar kunnen de collectie dragen.

www.julienmaze.com

Julien Maze

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com