Hoodie season is here

vrijdag, december 7, 2018

Hoodie season is here en daar zijn we hier maar wat blij mee.

Zelf kan ik ze bijna de hele winter dragen en mijn favoriet is dan ook de oversized van manlief of gewoon één van de herencollectie. Mijn oudste dochter kijkt er niet meer raar van op als ik even langs de herenafdeling loop om te shoppen voor mijzelf, ik slaag daar regelmatig voor het perfecte oversized lookje.

Hoodie

Dragen waar je je comfortabel in voelt

Je komt het tegenwoordig ook bijna overal wel tegen, unisex, gender equality noem het maar op. En ik ben zeker een voorstander van dragen waar je je comfortabel in voelt ongeacht je geslacht, maar ook ik heb zo mijn grenzen.Want hoewel ik vind dat we zeker op elkaars ‘afdeling’ moeten kunnen shoppen voor die ene perfecte skinny jeans voor je tengere zoontje of die leuke boyfriend jeans voor je dochter trek ik toch wel echt de grens bij rokjes voor jongens á la Jayden Smith in zijn editorial voor Louis Vuitton. Grenzen dus!

Liefde voor hoodies

Inmiddels heeft Jenae ook een liefde voor hoodies en vindt dan ook aardig haar weg op de jongens afdeling. Onlangs heeft ze een mooie okergele gescoord en enkele dagen later zagen we deze trui bij een klasgenootje terug. Ook een brilletje op en een donkere jeans eronder maar het klasgenootje was een jongen. Harstikke leuk vonden ze het.

En zo is het maar net, want dat geijkte roze en blauw daar zijn we inmiddels ook wel een beetje vanaf als het om onze newborns gaat. En hoewel ik regelmatig hoor dat zwart niet voor kinderen is, gaan mijn kinderen ook geregeld in verantwoord zwart door het leven.

Hoodie

Stoere hoodie van Name it

Zo ook in deze stoere hoodie van Name it, heerlijk op een legging maar ook hartstikke leuk met een rokje en omdat mevrouw het nodig vondt inclusief kniekousen. (Oorspronkelijk een ‘misfit’ exemplaar van CarlijnQ, maar als je net als zij ook wel eens dezelfde sokken aan wilt haal je dus gewoon twee paar).

En daarnaast vinden we hetzelfde exemplaar in het rood bij mijn stoere neefje Shane. Hij heeft zijn hoodie gecombineerd met een zwarte ripped skinny.

Het fijne aan Name it zijn de prijs-kwaliteit verhoudingen en ook dit seizoen hebben ze er naast zwart weer leuke kleurtjes tussen zitten.

De kinderen kunnen er vrij in bewegen en zitten lekker in hun vel, ongeacht van welke afdeling het komt en daar gaat het tenslotte toch om! Ik sluit mij dan ook zeker aan bij de slogan Labels are for clothes…

Hoodie

Door Verity

Pics by Etiënne Esajas

4 Responses
 • kimberley
  december 7, 2018

  heerlijk die stoere outfits! 😍😍

 • Deborah
  december 7, 2018

  Wat een geweldig stuk weer. Helemaal gemotiveerd om niet meer te kijken naar jongens/meiden afdelingen. Wat een super tip!

 • lynayla Heloise de wit
  december 7, 2018

  wauw! geweldig artikel, de kids staan er superleuk op 🙂

 • clarence
  december 10, 2018

  Schitterend!! Leest weer erg lekker weg met meer dan genoeg info👌🏽

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com