Iris stoer maar stijlvol in Frankie & Liberty zomer 2018

donderdag, mei 3, 2018
 

Frankie & Liberty zomer 2018 staat voor stoer en in stijl voor de dag komen. Speciaal voor tieners die de kinderkleding ontgroeien. Een musthave collectie met een volwassen randje, maar wel duidelijk voor het tienerlijfje. Want dat is waar Franky & Liberty een fashion queen in is!

Frankie & Liberty zomer 2018

Frankie & Liberty zomer 2018

Een fantastische collectie waar je teen heel divers in kan rondlopen. Met een stoer randje en vooral heel veel on trend items om de show in te stelen. Zo mooi dat de mom’s zelf het wel in hun eigen kast willen zien. Ein-de-lijk een keer andersom dus!

Items van het moment

Want eigenlijk zijn er niet heel veel kindermerken die rekening houden met het veranderen van het lichaam op een bepaalde leeftijd. Niet alleen het lichaam veranderd maar ook de smaak en stijl neemt een andere vorm aan. Frankie & Liberty lijkt dit helemaal te begrijpen en speelt hier op in door keer op keer een collectie te brengen vol items van het moment. Items die onze meiden zien in vlogs of favoriete Netflix serie maar waar zij zich wel prettig in voelen.

Frankie&Liberty zomer 2018

Diversiteit aan items

Tieners en beginnende pubers zijn vaak onzeker en zoekende naar een eigen stijl. Maar met een diversiteit aan items is er altijd een fashion flow die aansluit bij het gevoel van puber en teen. Dit helpt mee aan een goed gevoel en brengt een stukje zelfvertrouwen. De collectie is uitgevoerd in zwart en wit, met een touch of green en pink. Precies de kleuren die de meiden leuk vinden en niet te opvallend zijn maar wel met de mogelijkheid hun eigen gevoel en stijl uit te dragen.

 Mix and match

Zo ook bij Iris. Zij draagt blouse Emily in off white die zich niet alleen door de uitlopende pasvorm nomineert als blikvanger maar ook de door all over sterrenprint en het subtiele kraagje  een musthave is voor deze zomer. Combineer dit luchtige item bijvoorbeeld in het voorjaar met de Elexa jeans of Fanny jogger en in de zomer met short Fabienne. Een ding is zeker: We like Frankie & Liberty zomer 2018.

Stay tuned voor meer uit deze toffe collectie of bekijk >>HIER<< waar jij dit toffe merk bij jou in de buurt of online shopt.

 Frankie & Liberty zomer 2018 Frankie & Liberty zomer 2018

Fotografie Ruud Kompier

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com