LoFff herfst winter is for LoFffely girls only

vrijdag, augustus 24, 2018

For Loffely girls only. Colour me warm, het statement van deze winter voor all time favourite LoFff. Dat gaat met deze collectie helemaal lukken. 

For LoFffely girls

 LoFff herst-winter 2019

Vooral rood en roze zijn present in de nieuwe wintercollectie. Mooie warme kleuren voor trendy meisjes die houden van lekker zittende kleding. Het LoFff feest is al begonnen, want de eerste levering is inmiddels uitgeleverd! Naast rood en roze is de leopard print ook van de partij! Terug te vinden in tops, rokjes en jurkjes welke allemaal mix and match te dragen zijn. On trend ook nog, want de collectie is less, wat volgens het spreekwoord more geeft. Helemaal volgens de trends die je dit seizoen veel zult zien maar nog wel steeds 100% Lofff. 

Meisjesjurken van LoFff 

Laat dit nog niet alles zijn, de tweede levering is een knaller vol mooie items inclusief de alom bekende meisjesjurken van LoFff. In rood en roze afgewisseld met donkergrijs en hier en daar een panter print verstopt. Welke stijl jou of je kleine meid het meeste aanspreekt, de collectie is veelzijdig genoeg om iets passends en matchend bij andere collecties te vinden. Zowel stoer en grafisch, als liev en schattige items zijn in de LoFff herfst-winter collectie vertegenwoordigd. Naast de gewilde leopard print zijn ook lieflijke hartjes, kant en strikjes evenals een mooi herfst palet terug te vinden in rokjes, verschillende soorten jurken en zelfs de broek is weer van de partij! Deze was afgelopen seizoen een bestseller, onze glazen bol zegt dat het ontwerp van deze winter ook een schot in de roos is! 

Speciale feestcollectie for Lofffely girls 

Ook voor de kerst heeft Lofff een speciale feestcollectie ontworpen. Een mooie koraalkleur afgewisseld met zwart. Perfect voor de feestdagen en alle andere partijen waar een toffe en feestelijke outfit voor nodig is. Met een randje zilver hier en een toefje tule daar is dat maar al te goed gelukt. Dancing dresses it is! And we LoFff it!

Bekijk de hele LoFff herfst wintercollectie >>HIER<<

Lofff herfst winter Lofff herfst winter Lofff herfst winter Lofff herfst winter

2 Responses
  • Renate
    augustus 26, 2018

    Keuzestress!

  • Mounicha Chaibi
    augustus 26, 2018

    Het broekje met de print moeten wij hebben. Even Wachten tot de kbs en dan shoppen!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com