Een kijkje in de ChildsCloset van Lola

vrijdag, januari 26, 2018

Vandaag nemen wij een kijkje in de ChildsCloset van de driejarige Lola. Prachtige dochter van modische mama Nathalie die voor de klas staat als ze niet met Lola aan het bakken of knutselen is. Zoals de meeste mama’s die ChildsCloset lezen houdt ook Nathalie van shoppen en het vullen van Lola’s kast.

Een kijkje in de ChildsCloset van Lola

Lola is sociaal en bedachtzaam, houdt van zingen, boekjes lezen maar vooral van mooie jurkjes. Wat dat betreft kan haar moeder zich daar helemaal in vinden, want ook Nathalie draagt graag jurken. Een jurk zit lekker makkelijk en je hoeft niet na te denken wat je er onder en boven draagt aldus Nathalie.

Een jurk zit lekker makkelijk en je hoeft niet na te denken wat je er onder of boven bij draagt

Ondanks de stoere kledingstijl van Nathalie zijn de favorieten van zowel moeder als dochter de ietwat klassieke jurken van Jottum en Le Chic wat Lola’s garderobe betreft. Zolang het maar niet teveel tierelantijntjes heeft en ‘classy’ blijft is het motto.

Een kijkje in de ChildsCloset van Lola

Zo droeg Lola op haar eerste verjaardag een jurkje van Pili Carreras. Dit Spaanse merk dragen de drie prinsesjes regelmatig. Nathalie koopt dan ook graag kleding in Spanje vanwege de Mediterraanse look en feel. De jurkjes zijn net even romantischer en poppiger. Mayoral is een label in dit segment die zij dan ook standaard mee terug neemt.

Een kijkje in de ChildsCloset van Lola

Maar Lola draagt ook vaak kleding van merken als Tumble ‘n Dry en Name it. Stoer, just like mama en portemonnee vriendelijk. Le Big , Molo, Nono mixt Nathalie met H&M, ZARA maar ook budgetmerken  Zeeman en Wibra. Zo geeft zij haar eigen twist aan Lola’s stijl.

Onder haar outfits horen ook bijpassende schoentjes, die maken een outfit echt af. En daar bezuinigd mama Nathalie niet op. Lola heeft veel, heel veel, verschillende soorten schoenen. Van All stars, Vans en Timberlands tot hoge Nike Air Force in camel kleur. Maar Lola’s eigen favoriet zijn haar rode regenlaarsjes.

Een kijkje in de ChildsCloset van Lola

Kleding met prints van Disney of bijvoorbeeld Minions zal je niet snel in de kledingkast van Lola tegenkomen. Een Frozen pyjama heeft Lola wel, dat dan weer wel. Goede compromis toch?

Haar dwingen iets aan te doen waar Lola niet van gecharmeerd is zal je Nathalie dan ook niet zien doen. Een maillot of een broek zijn voor mooie Lola nu nog een no go. Maar daar heeft deze power mama een oplossing voor. Haar tactiek? Ze laat Lola nu kiezen tussen twee setjes en dat werkt. Tip van Nathalie dus.

Klassiek, maar ook stoer. Diverse stijlen zijn in Lola’s kast vertegenwoordigd. Maar alles wel ingetogen en niet over de top. Leuke combinaties van verschillende kleuren en prints bij elkaar, dat vindt Nathalie lastig. Gelukkig heeft ze daar ChildsCloset voor!

Een kijkje in de ChildsCloset van Lola

4 Responses
 • Chantal Meijer
  januari 26, 2018

  Wat leuk Deb dat dit weer terug is!

 • Rosanna
  januari 29, 2018

  Leuk hoor dat dit weer terug is

 • Meike
  januari 31, 2018

  Van welk merk is het jurkje op de laatste foto?

  • Childscloset
   januari 31, 2018

   Hoi Meike, het jurkje is van Jottum.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com