Nieuw de Dr Martens Delaney boots met glitter

dinsdag, december 12, 2017

Dr. Martens, iedereen kent ze. Net als bij UGG komt hier het model schoen niet uit je mond, it’s all in the name. De nieuwe Dr Martens Delaney boots met glitter al gezien? L.O.V.E.

Delaney boots met glitter

Maakte dit merk zijn opmars in de Londense punk scene, not anymore. Dr Martens kinderschoenen worden nu onder de meest uiteenlopende outfits gedragen. Plissé rok, Bretons shortje, leer, tule of jeans. Waarom? Door het eigenwijze randje die dit schoentje geeft. De bekende veterschoen met rubberen zool, die ooit bedoeld was als werkschoen, is tijdloos en de laatste jaren weer back on track.

Met name bij kids onze kids. Ja, hoor ik je denken, dat zal best maar echt betaalbaar zijn ze niet. Klopt als een bus maar daarbij zijn Dr Martens tijdloos, goed voor de voeten, zitten ze heerlijk en staan ze écht onder iedere outfit.

De nieuwe Delaney boots met glitter moest ik jullie dan ook even laten zien. Want na de zwart en gouden glitter veterboots zijn fuchsia en turquoise nu ook verkrijgbaar voor nog meer draagplezier.

Delaney boots met glitter

 

Dr Martens Delaney boots met glitter

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com