DEAL-75 twinning is winning

donderdag, september 21, 2017
Voor opgroeiende modechicks is het niet altijd een easy job om tijdloze kleding te scoren. Het dameslichaam is nog in ontwikkeling, maar al wel wat vrouwelijk, waardoor zij de kinderkleding een beetje ontgroeien. Meegaan met de trends is dan wat zij doen. Maar twinnen met je moeder, is dat een optie? Wij deden het!

DEAL-75 twinning is winning

DEAL-75 twinning is winning

Neem een dosis kennis en ervaring en de liefde voor mode en je hebt de perfecte bagage om te weten wat er nodig is om twee doelgroepen te bereiken. Het resultaat: DEAL-75 twinning is winning. Een aanbod voor de jonge hippe meid en haar energieke moeder. Eigentijds en tijdloos. Geen kleding voor een bepaald seizoen, maar kleding die je jaren lang inspireren. Met als fashion visie er goed en cool uit zien, maar je ook zo voelen door de comfortabele fit.

Little black dress

Sportief, elegant en draagbaar, DEAL-75 staat in voor iedere gelegenheid. Genoeg ruimte om je outfit af te stemmen op wie zij is of hoe jij bent. Wij doen het dit keer niet. Jordan en ik dragen little black dress Pien Olive op de foto casual, met een (wedge)sneaker, zonder teveel opsmuk en poespas. Het jurkje heeft een korte mouw, de mouwen en zakjes zijn afgewerkt met zwart imitatie leer en kun je over tien jaar nog aan. Dit zwarte jurkje komt altijd van pas en is dan ook zeker een invest piece voor een garderobe. In dit geval voor tiener en mama.

DEAL-75 twinning is winning

Tijdloos

Voor ons doen nog wat braaf maar tijdloos is het zeker. Met een groene metallic loafer en een oversized grijs geruit colbert zou ik er meer mijn eigen ding van maken. Terwijl een bikerjasje met quote en hoge Vans sneakers, bij Jordan weer voor het feelgood gevoel zorgen. Dit jurkje is verkrijgbaar vanaf maat 32 xxs tot en met maar 42 xl.

Leuke activiteiten

Heb je nog wat ruimte over in de kledingkast voor de nieuwe collectie jurkjes? Eind September begint het nieuwe seizoen voor DEAL-75 en wordt de collectie weer aangevuld met nieuwe jurkjes. Leuk met een dikke panty en een warm vest. Op de hoogte blijven van de nieuwe collectie en andere leuke activiteiten rondom DEAL-75? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of houd de social media kanalen in de gaten.

Bezoek hier de website en bekijk de collectie van DEAL-75

Fotografie DEAL-75 twinning is winning door Ruud Kompier

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com