De zomerparels van KIE stone

donderdag, mei 2, 2019
Al een kast vol kleur voor je modemeisje deze zomer? Meer dan genoeg, het is nu tijd voor zwart-wit! KIEstone durfde het aan en heeft voor de hoogzomer collectie een te gekke levering vol zwart-witte parels.
KIE stone zomer 2019
Bloemetjes en een zomercollectie zijn natuurlijk een match made in heaven. KIE stone heeft de bloemetjesprint in de nieuwe collectie in een nieuw jasje gestoken. Deze keer geen kleurige prints, tuttige bloemetjes of grote applicaties. KIEstone heeft het dit keer over een andere boeg gegooid: bloemenprint in zwart-wit. De zwart-witte print is net even anders dan anders en wellicht ook geen kleurencombinatie waar je als eerst aan denkt bij een zomerse set. KIE stone wel en zij bewijzen maar weer dat dat heel goed kan! Het rokje en vestje zijn stoer afgewerkt met zwart-wit gestreepte boorden en kunnen naast apart ook heel leuk samen gedragen worden voor een all-over look.
De Flower Sunday collectie van KIE stone bestaat naast de bloemenprint uit andere zwart-wit matches die anno 2019 ook heel goed gedragen kunnen worden in de zomer. Denk bijvoorbeeld aan de zwart-witte gestreepte broek of witte sweater met zwarte opdruk. Ook het zwart-witte jurkje is een schot in de roos en het bewijs dat zwart wit ook in een zomercollectie meer dan thuis hoort. Zo maakt de print echt de look, want de ontwerpen zijn eenvoudig. Een mooi jurkje met klokkend mouwtje of een goed aansluitende skinny worden helemaal ‘it’ door de print.
Maar, een beetje kleur mag zeker ook niet ontbreken. KIEstone heeft daar ook aan gedacht en de collectie aangevuld met geel, rood, roze en perzik. Zo is de streep ook in het rood-wit en sweaters in meerdere kleuren en t-shirts met lieve roezel in het zachtroze. Ook de bloemenprint is er voor kleurliefhebbers ‘gewoon’ in perzik, maar wij van ChildsCloset gaan deze zomer zonder twijfel voor zwart-wit!
Volg jij KIEstone al op Facebook of  Instagram .
 Bekijk >>HIER<<waar de KIEstone zomer 2019 verkrijgbaar is.
Kie stone

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com