De leukste babycadeautjes

woensdag, november 23, 2016

De leukste babycadeautjes

Met de sint en kerst voor de deur begint ook de cadeaustress. Alle kleine gelovende wezentjes die alles goed meemaken geven je vast genoeg cadeauinspiratie met pagina’s lange verlanglijstjes, maar hoe raar is het als het babybroertje of babyzusje geen cadeautjes krijgt. Wij vonden ze, de leukste babycadeautjes.

 Daar hebben wij wat op bedacht en gewoon een verlanglijstje samengesteld voor die mini broertjes en zusjes. Omdat de baby’s het toch leuker vinden om het papier te scheuren dan de inhoud, is dit een uitgelezen moment om cadeautjes te geven die babylief toch al nodig had. Denk aan pyjama’s, inbakerdoeken en speentjes. Want sinterklaas en kerst is met baby mag ook een heerlijk avondje zijn! 

Laten we je meenemen met ons lijstje. 

 Romper – Wij kozen voor een romper van Hema. Dit is onze pick, maar stiekem konden wij niet kiezen uit de vele keuzes. En van rompers kan je er nooit genoeg hebben zullen we maar zeggen! 

 Slofje – Het slofje vonden wij super stoer. Zo mag jou inimini ook zijn of haar ‘schoentje’ zetten. Leuk onder een comfy jogging, jeans of voor de stoere meisjesbaby’s onder een spijkerjurkje. 

Boek – Het boekje ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ hoort thuis in iedere kinderboekenkast. Te leuk om wel honderd keer te lezen en als je baby ouder is, is de betekenis ook nog eens super sweet. 

Boxpakje – Het grijze boxpakje met on trend pijl en boog is voor zowel jongens als meisjes leuk. Op de koude winterse dagen gewoon een vestje erover. En super handig met verschonen, want het broekje kan van onderen worden losgemaakt. 

Kledinghangers – Om de ChildsCloset van je baby trendy in te delen, zijn een paar hangers nooit weg! 

Spenen – Huilende kindjes zijn nooit leuk, dus om je mini zoet te houden is een speen soms helemaal niet erg! Deze van Suavinix zijn ook nog eens heel leuk! Mint en roze, helemaal voor jou babygirl. 

Swaddle – De swaddles van Lulujo komen altijd van pas. Je kunt ‘m gebruiken waarvoor hij bedoelt is, maar als handdoekje of ‘zonneschermpje’ over de kinderwagen is de swaddle ook superhandig. 

 De leukste babycadeautjes

De leukste babycadeautjes

1 Response
  • Froukje Willemsen
    november 30, 2016

    Persoonlijk vind ik de swaddles in kleur meer baby.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com