Chunky dad sneakers in kindermaat

maandag, augustus 27, 2018

Al bekend met de chunky dad sneakers? Dé trend van dit moment op sneaker gebied.

Nou zal niet iedereen het warm krijgen van deze grove ietwat lompe sneaker, maar de fashion moms onder ons hebben vast al kennisgemaakt met deze hippe patta’s. Wellicht heb je zelf al een paar Triple S, Acne sneakers of Fila’s aan je voeten zitten. En zo niet stellen wij de chunky dad sneakers graag aan je voor.

Zal de één de neus omdraaien omdat ze zo lelijk zijn, zal de de ander juist wel die klik hebben en bij het zien van dit model schoentje, een boost aan outfit inspiratie krijgen.

Chunky dad sneakers in kindermaat

Dat wil absoluut niet zeggen dat alles wat een hip item is bij de volwassenen, ook aangetrokken moet worden bij onze kids. Het zijn en blijven kids en geen mini volwassenen. Daarbij zijn kinderen kind en die trekken vaak hun eigen plan op het gebied van schoenen en kleding.

Of deze schoenen dan ook in de smaak zullen vallen durf ik niet te zeggen maar zelf word ik hier erg enthousiast van. En jij? Voel jij het ook, of trek jij je neus hier voor op? 

De chunky sneakers in kindermaat zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen bij ZARA >>>

Hoe leuk staan de chunky dad sneakers onder een trackpants, leopard legging met oversized hoodie, of kort spijkerbroekje en t-shirt! Lekker hip met een sportsokje aan. Ik vind het leuk!

Chunky dad sneakers

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com