De Zeeman toppers voor klein en groot

woensdag, februari 27, 2019

Speciale maten hoeven niet veel duurder te zijn: een heel klein maatje? Of juist een maatje meer? Dat maakt voor Zeeman niet uit.

Waarom is een prematuur rompertje vaak veel duurder dan een gewoon rompertje? Of waarom betaal je voor een T-shirt in maat 5XL veel meer?

Zeeman ziet het als een uitdaging om een goed product te maken voor weinig geld. Veel meer betalen voor speciale maten is daarom ook niet nodig. Hun kwalitatieve basics maken ze voor iedereen, van heel klein tot heel groot, en altijd voor de laagst mogelijke prijs.

Eenvoud in veelvoud is de basis
Goede kwaliteit voor een lage prijs lukt door alles eenvoudig te houden; van een slim ontwerp en goede materialen, tot werken met vaste fabrieken, op een verantwoorde manier, in grote aantallen.
Zeeman heeft meer dan 1.300 winkels in zeven landen en een webshop in Nederland en België. Daardoor kunnen de leveranciers van Zeeman rekenen op grote aantallen die worden afgenomen. En dus kunnen ook van de niet-standaard maten veel worden gemaakt.

Deze zekerheid zorgt voor een lage prijs: zo is een prematuur romper bij Zeeman dus niet duurder dan een gewone romper. En bestel je online T-shirts tot maat 5XL voor de laagst mogelijke prijs.

Over Zeeman:
Zeeman doet zoveel mogelijk zelf en is altijd bezig of het nóg eenvoudiger kan. Zo lukt het hen om een verantwoorde kwaliteit te bieden voor de laagst mogelijke prijs. Wil je weten hoe ze hun basics maken? Kijk op zeeman.com/mvo

Zeeman

zeeman.com

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com