Vans viert creativiteit met artiesten

dinsdag, oktober 2, 2018

 

Facebook icon
Vans viert creativiteit samen met artiesten, atleten en muzikanten

Dit najaar werkt Vans samen met internationale artiesten, atleten en muzikanten. Door middel een serie portretten met als uitgangspunt creativiteit; waarmee hun persoonlijke stijl wordt uitgelicht. Met in de reeks kunstenaar en DJ Mia Carucci, schilder en ontwerper Matt McCormick, de in Nederland wonende kunstenaar en illustrator Rosey Jones, professionele skateteamrijder Tyson Peterson, zanger en producer Quiñ en internationale kunstenaar Sik-­K.

Rosey Jones

De Nederlandse Rosey Jones brengt haar dagen door met tekenen, schilderen en fotograferen. Na fotografie te hebben gestudeerd, ligt haar passie in het illustreren. Rosey drukt zichzelf niet alleen uit in haar kunstwerken, maar ook in haar reizen en persoonlijke stijl.

Mia Carucci

De Amerikaanse Mia Carucci heeft Latin roots en is cultureel divers opgevoed, dit blijft voor haar een grote inspiratiebron in het werk dat ze nu doet als artiest en DJ. Mia begon als een vinyl-DJ en probeerde zich elke dag te verbeteren. Mia werkt als DJ voor NTS radioprogramma en voor Virgin Party in Los Angeles. Hier laat zij haar eclectische scala aan muzikale genres en waardering voor muzik verhalen horen.

Matt McCormick

Matt McCormick is een in Los Angeles gevestigde schilder, kunstenaar, fotograaf, beeldhouwer, schrijver en ontwerper. Hij is een multimedia-kunstenaar die alle creatieve platformen uitprobeert. Matt laat zich vaak inspireren door culturele invloeden uit West-Amerika en vertelt zo visueel zijn eigen verhalen.

Tyson Peterson

Bekend om zijn onverschrokken en stijlvolle aanpak, is de Amerikaanse  Tyson Peterson de nieuwste creatieve aanwinst van Vans. Zowel op als naast zijn skateboard laat hij zijn kunsten en creativiteit zien. Tyson combineert zijn stijl, perfecte uitvoeringen en de juiste houding, terwijl hij de weg vrijmaakt voor aanstormende en getalenteerde skateboarders over de hele wereld.

Quiñ

De Amerikaanse Quiñ haalt haar kracht uit zang en het produceren van nieuwe muziek. Wanneer de soulzangeres niet samenwerkt met andere multi-getalenteerde artiesten, produceert ze verleidelijke fantasy soultracks. Zoals haar nieuwste single Remind Me. Zij blijft haar grenzen en publiek testen door haar visueel aantrekkelijke beelden

Sik-K

Sik-K is een internationale rapper en stijl guru die afkomstig is uit Seoul, Korea. Onlangs bracht hij zijn nieuwste solo mixtape Trapart uit en trad ook op als lid van H1GHR MUSIC collective. Sik-K’s unieke gevoel voor mode is geïnspireerd door de mensen om hem heen en zijn reizen als artiest.
De Vans Authentic, Era, Classic Slip-On, Old Skool en Sk8-Hi zijn al tientallen jaren terug te zien in de collecties van Vans. Zij vormen de basis van de persoonlijke stijl en creativiteit.

www.Vans.nl

About VansVans®, a VF Corporation (NYSE: VFC) brand, is the original action sports footwear, apparel and accessories brand. Vans® authentic collections are sold in 84 countries through a network of subsidiaries, distributors and international offices. Vans® has over 2,000 retail locations globally including owned, concession and partnership doors. The Vans® brand promotes creative self-expression in youth culture across action sports, art, music and street culture and delivers progressive platforms such as the Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, and Vans’ cultural hub and international music venue, House of Vans.

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com