De musthave van TYGO & vito

vrijdag, maart 8, 2019
Jouw coolkid de hele zomer in de tofste kleding? Kijk dan snel mee, want TYGO & vito is ook dit seizoen weer van de partij met een te gekke collectie vol modesnoepjes.
TYGO & vito
TYGO & vito zomer 2019
Maak je borst maar nat, want de nieuwe collectie bestaat uit allerlei toppers die in elke BoysCloset thuishoren. Jongens tussen de 2 en 12 kun je komende zomer dus uittekenen in de nieuwe collectie. Eentje om in te spelen, ravotten, voetballen, maar vooral lol maken. Alles in een comfortabele look die naast heerlijk draagbaar ook nog eens heel erg on trend is. Leuke bijkomstigheid: de items zijn ook nog eens heel betaalbaar!
Zo ook Roy. ​Hij is deze zomer te vinden in deze comfy set. Zelf uitgekozen en daarom ook een super blije boy. Het leuke van de collectie is namelijk dat alles te mixen en matchen is. Elk kind kan daarmee uitkiezen wat hij het liefst draagt en zo heb jij als modemama nooit strijd over kleding. Elk setje is dus goed en alle items zijn even cool. Voor nu in ieder geval de oranje trui, lekker fris en vrolijk na de donkere winter. Nu alvast te dragen en straks ook perfect voor koelere zomeravonden. Met opdruk ‘Freerunner’, daar wil elke toffe coolkid mee rondlopen. En de prijs is voor moeders dan weer leuk, voor € 32,99 heb je deze trui al in de pocket!
TYGO & vito
Ook de short is een schot in de roos. Stoer legergroen en easy to wear, maar daarmee zeker niet saai. Nee, eerder multi combineerbaar! Legergroen is namelijk een kleur die gemakkelijk te dragen is met echt van alles. Voor nu dus de oranje sweater, maar ook een frisse blouse, stoer t-shirt of zomers singlet, you name it. Een paar stoere sneakers maken de outfit helemaal af! Klaar om ook komende zomer weer een groot feest van te maken. TYGO en vito, see you nexterday!
TYGO & vito     

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com